به گزارش بشری، یحیی میرزاده با اشاره به طرح سلامت نوروزی گفت: در این برنامه تیمهای بازرسی و نظارتی سلامت و محیط کار از ۸ صبح تا ۸ شب و در بعضی از شهرستانهای استان تا ساعت ۲۴ بازدیدهای بهداشتی را انجام خواهند داد.
وی خاطرنشان کرد: در ماه مبارک رمضان نظارت بازرسین بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع غذا، آش و حلیم فروشی، شیرینی و زولبیا و بامیه فروشیها، رستورانها، هتلها و مجتمعهای بین راهی به صورت شبانه روزی، تداوم خواهد داشت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، هدف از این برنامه را تشدید نظارتهای محیطی بر اماکن عمومی با هدف حفظ و ارتقای سلامت عمومی و پیشگیری از بروز بیماریهای منتقله از طریق آب و غذا توسط بازرسان بهداشت محیط اعلام کرد.
وی از مسافران و شهروندان خواست، با رعایت ضوابط بهداشتی، از خرید مواد غذایی فاقد مشخصات بهداشتی و از فروشندگان دورهگرد جدا خودداری کنند و در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی، شکایات خود را از طریق سامانه ارتباط مردمی و رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت (۱۹۰) ثبت و پیگیری کنند.