شیخ علی معلمی در گفتوگو با خبرنگار بشری با اشاره به اهمیت توجه به پروژه آبشیرین کن سیریک در سفر رئیس جمهور گفت: این پروژه که برای انتقال آب به اصفهان طراحی شده به دلیل پسابهایی که خواهد داشت، به آبزیان منطقه آسیب میزند و در نتیجه معیشت صیادان با چالش مواجه میشود.
وی ادامه داد: روستاهایی داریم که نوبت آبدهی آنها بین بیست تا چهل و پنج روز است و باید مورد توجه باشد.
این فعال اجتماعی اهل سنت شهرستان سیریک، محور سیریک به میناب و جاسک را یکی دیگر از مشکلات این شهرستان برشمرد و اظهار کرد: در این مسیر به خاطر ترانزیتی بودن تلفات جانی داریم که دوبانده کردن و توسعه راهها به کاهش مشکلها کمک میکند.
ضرورت استفاده از نیروهای جهادی برای اجرای پروژهها
وی با تاکید بر اهمیت هماهنگی نهادهای مختلف و توجه به نیروهای جهادی برای عملی شدن مصوبات سفر گفت: در موارد مختلف مانند طرحهای آبرسانی و یا ورزشی گروههای جهادی پای کار هستند اما به خاطر عدم همراهی نهادهای متولی و نبود بودجه کار با کندی پیش میرود، طرحهایی هم مثل اسکله سیریک داریم که نیاز به توجه دارد تا کار با تاخیر در عملی شدن مواجه نشود.
هرمزگان و سیریک در وحدت شیعه و سنی زبانزد است
این فعال اجتماعی اهل سنت سیریک با اشاره به اینکه هرمزگان و بویژه سیریک در وحدت شیعه و سنی زبانزد است، اظهار کرد: گاهی برخی کجسلیقگیها و سختگیریها باعث میشود مردم فکر کنند یک طرفه نگاه میشود.
وی ادامه داد: بهعنوان مثال در ساخت اماکن مذهبی به شفافسازی و آموزش نیاز داریم تا سوءظنی ایجاد نشود، معمولا خیرین هستند که مکانهای مذهبی مانند مسجدها را میسازند و اینطور نیست که در صدور مجوزها مشکلی باشد.
معلمی افزود: گفتههای رهبری درباره وحدت شیعه و سنی همیشه راهگشا بوده، اما گاهی مدنظر قرار نمیگیرد، لاازم است اهمیت این موضوع برای افراد مختلف بویژه آنهایی که بین کاربران نفوذ دارند و مداحان توضیح داده شود تا با گفتن برخی مطالب به این وحدت خدشه وارد نشود.
وی عنوان کرد: برای دعوت به مراسمها و نشستهای مختلف وقتی از اهل سنت دعوت میشود باید علمایی که در جامعه نفوذ دارند دعوت شوند.
معلمی با اشاره به شعار وفاق ملی خاطرنشان کرد: یکی از خواستههای ما این است که به نخبگان اهل سنت هم جایگاه و مسئولیت داده شود، استفاده از افرادی که توانمند برده و ظرفیت دارند، اعتماد کردم به دولت را افزایش میدهد.