• امروز : یکشنبه - ۱۸ خرداد - ۱۴۰۴
کل اخبار : 3899اخبار امروز : 0
1
به مناسبت روز آرد و نان تاکید شد؛

هرمزگان در ترویج آرد و نان کامل استان پیشرو است

  • کد خبر : 13999
  • 31 فروردین 1404 - 18:29
هرمزگان در ترویج آرد و نان کامل استان پیشرو است
رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: هرمزگان با بهره‌گیری از ظرفیت‌های کارخانه‌داران در ترویج آرد و نان کامل پیشگام است.

به گزارش بشری، آذر بنگلی به مناسبت فرا رسیدن روز ملی گندم و نان، نقش نان را در سلامت جامعه حیاتی دانست و آن را فراتر از یک کالای اساسی، بخشی از هویت فرهنگی و سلامت جامعه عنوان کرد.

وی با اشاره به تاثیر نان بر بروز بیماری‌های غیرواگیر افزود: نان به‌عنوان یک نعمت الهی، نقش مهمی در تأمین سلامت تغذیه‌ای دارد و توجه به کیفیت آن می‌تواند گامی موثر در ارتقای بهداشت عمومی باشد.

رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، ابراز امیدواری کرد که امسال با افزایش نانوایان پخت نان کامل در سطح استان، شاهد ارتقای سلامت جامعه و کاهش ضایعات نان باشیم.

 وی از تلاش‌های تمامی فعالان حوزه گندم، آرد و نان قدردانی کرد و خواستار حمایت بیشتر از رویکردهای سلامت‌محور در این حوزه شد.

لینک کوتاه : https://boshrakhabar.ir/?p=13999

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.