به گزارش بشری، محمدعقیل عامری سیاهویی گفت: طبق برنامه زمانبندی مدتزمان انجام این عملیات ۱۲۰ روز است که پس از بهمدار آمدن این واحد، ۲۸۰ مگاواتساعت انرژی به شبکه سراسری افزوده خواهد شد.
وی اضافه کرد: باتوجه به برنامهریزی ۱۲ هزار و ۵۰۰ ساعته تعمیراتی واحدهای چهارگانه بخار این نیروگاه از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون، تعمیرات طبق برنامه زمانبندی انجام و واحدها در موعد مقرر به مدار تولید بازگشته تا در آستانه پیک تابستان ۱۴۰۴ بتوان به تولید حداکثری انرژی رسید.
مدیرعامل نیروگاه بندرعباس اشاره کرد: برنامه تعمیرات به گونهای پیشبینی شده که عملیات براساس زمانبندی مشخص، در اول تابستان ۱۴۰۴ به پایان رسیده و تمامی واحدها با حداکثر توان ، شاهد تولید ۱۰۰۰ مگاوات در ساعت باشیم.
تشریح روند تعمیرات در واحد سه بخار
سرپرست معاونت تعمیرات و نگهداری نیروگاه بندرعباس هم عنوان کرد: در جریان تعمیرات این واحد اقداماتی از قبیل تعمیرات اساسی (سیستم سوخت و مشعلها و سوت بلوئرها و تعمیرات دیفیوزرها، پمپها و فنهای سیکل و بویلر و اورهال لانگستروم، توربین و ژنراتور)، ترمیم مسیرهای ورودی و خروجی کندانسور، رفع نشتی از هیترهای فشار قوی ، تعمیرات اساسی تاسیسات کنار دریا انجام خواهد شد.
سهیل حاج ابراهیمی خاطرنشان کرد: همچنین تعمیرات بخش الکتریکال و تعمیرات اساسی تجهیزات ابزار دقیق، سندبلاست و پوشش تجهیزات توربوسیکل و بویلر، تعمیرات کندانسور و کولر آب خنک کن (پوشش تیوب شیت لولههای کندانسور، آند گذاری کندانسور و کولرها) و فعالیتهای پشتیبانی فنی و کامیشینینگ در این بازه زمانی ۱۲۰ روزه انجام خواهد شد.
وی تصریح کرد: در کنار بخشهای مربوط به تعمیرات اساسی واحد سه بخار، پروژههای اصلاحی در جهت افزایش تولید، پایداری و راندمان شامل تعمیرات بخش پرشر پارت بویلر و تعویض باندلهای اکونومایزر، تعویض اکسپنشنها و بازسازی بدنه بویلر و تعویض کانال دودکش و داکت GRFan واحد سه، تعمیرات لانگسترومها، بازسازی روتور LP و شستشوی شیمیایی لولههای کندانسور، تعویض موردی لولههای کندانسور انجام خواهد شد.
نیروگاه بندرعباس با دارا بودن چهار واحد بخار و دو واحد گازی بهظرفیت یکهزار و ۳۲۰ مگاوات نقش مهمی در پایداری شبکه سراسری برق ایفا میکند.