به گزارش بشری، آذر بنگلی به مناسبت فرا رسیدن روز ملی گندم و نان، نقش نان را در سلامت جامعه حیاتی دانست و آن را فراتر از یک کالای اساسی، بخشی از هویت فرهنگی و سلامت جامعه عنوان کرد.
وی با اشاره به تاثیر نان بر بروز بیماریهای غیرواگیر افزود: نان بهعنوان یک نعمت الهی، نقش مهمی در تأمین سلامت تغذیهای دارد و توجه به کیفیت آن میتواند گامی موثر در ارتقای بهداشت عمومی باشد.
رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، ابراز امیدواری کرد که امسال با افزایش نانوایان پخت نان کامل در سطح استان، شاهد ارتقای سلامت جامعه و کاهش ضایعات نان باشیم.
وی از تلاشهای تمامی فعالان حوزه گندم، آرد و نان قدردانی کرد و خواستار حمایت بیشتر از رویکردهای سلامتمحور در این حوزه شد.