به گزارش بشری، مهدی دوستی در حاشیه بازدید از طرحهای توسعه وسرمایهگذاری بندر شهید رجایی، اهتمام ویژه دولت سیزدهم در حوزه حمل و نقل را چند وجهی دانست.
وی عنوان کرد: برای تسهیل و کاهش هزینههای فعالیت معدنی در کشور، ایجاد زیرساختهای لازم در حوزه لجستیک در دستورکار قرار گرفت و قرارداد سرمایهگذاری بخش خصوصی برای احداث پایانه مکانیزه غلات به مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال در بندر شهید رجایی منعقد شد.
استاندار هرمزگان اضافه کرد: همچنین عملیات اجرایی پایانههای مکانیزه مواد فله معدنی و غلات در بندر شهید رجایی روز ۱۳ خردادماه سال جاری به دستور وزیر راه و شهرسازی آغاز شده است.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان، به تأکید رئیسجمهور شهید در مقوله تکمیل سخت افزاری و نرمافزاری بنادر اشاره کرد و افزود: علاوه بر اهمیت تکمیل و بهرهبرداری از بنادر، استقرار تجهیزات نرمافزاری و هماهنگی بین ادارات و سازمانهای خدماتدهنده از بخشهای مهم بود که در استان به سرانجام رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۷ بندر جدید در استان هرمزگان راهاندازی شده که درکنار مرحله سوم طرح توسعه بندر شهید رجایی و فعالشدن تعدادی بنادر شیلاتی یک رکورد در استان هرمزگان محسوب میشود.
دوستی در بحث اهمیت توسعه گردشگری دریایی در دولت سیزدهم به طرح احداث بندر نخل ناخدا به ارزش سرمایهگذاری بیش از یکهزار میلیارد تومان و بهرهبرداری از ۵ اسکله گردشگری شناور در بنادر استان با رویکرد خدماترسانی به جامعه محلی اشاره کرد.
استاندار هرمزگان همچنین احداث هنرستانهای جوار دریایی را یکی دیگر از اقدامات دولت سیزدهم درمسیر پایداری توسعه دریامحور برشمرد و افزود: تربیت نیروی انسانی بهعنوان رکن مهم توسعه پایدار، متناسب با صنایع و ظرفیتهای مختلف استان طرح ریزی شده است.
دوستی خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم همزمان توسعه پسکرانههای شمال و جنوب را با هدف ترانزیت امن و سریع دنبال کرده و به کمک بخش خصوصی ۲ چالش مهم بنادر کشور بویژه بنادر استان در بحث مواد معدنی و مسأله غلات و کشاورزی را رفع کرده است.