به گزارش خبرنگار بشری، کیانوش عارفی در بازدید خبرنگاران از سازمان هواشناسی که صبح امروز برگزار شد، گفت: جغرافیای خاک قابل مرزبندی است؛ اما درباره هوا چنین قاعدهای وجود ندارد و نمیتوان حصار کشید و گفت این هوای ایران، بندرعباس یا هرمزگان است.
وی با اشاره به نقش ایستگاههای هواشناسی عنوان کرد: ما ۱۶ ایستگاه سینوپتیک داریم که گزارشها را تهیه و به مرکز استان و از آنجا به مرکز کشور، مرکز آسیا و بخش بینالمللی ارسال میشود تا مورد استفاده قرار گیرد.
معاون فنی و شبکه ایستگاههای هواشناسی استان هرمزگان ادامه داد: دادهها در پروازها اهمیت دارد و پروازها بدون اطلاعات هواشناسی مجاز نیست؛ همچنین پیشبینیهای کوتاه مدت در اختیار عموم مردم و دستگاههای تخصصی قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه در اقلیم شناسی نگاه بلندمدت مد نظر است، گفت: دادههای بلند مدت و مناطق دورتر برای پیشبینیهای تاثیرگذار است و مد نظر قرار میگیرد.
مسئول مدیریت بحران هواشناسی استان هرمزگان اظهار کرد: در هرمزگان بیشتر دمای ما تحت تاثیر وزش بادی است که برای ما رطوبت یا خشکی به همراه دارد. در ادامه اصحاب رسانه از بخشهای مختلف سازمان شامل اتاق گاز و سایر بخشها بازدید کرده و با روند کار آنها آشنا شدند.