• امروز : دوشنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
کل اخبار : 3809اخبار امروز : 0
0
به مناسبت روز آرد و نان تاکید شد؛

هرمزگان در ترویج آرد و نان کامل استان پیشرو است

  • کد خبر : 13999
  • 31 فروردین 1404 - 18:29
هرمزگان در ترویج آرد و نان کامل استان پیشرو است
رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: هرمزگان با بهره‌گیری از ظرفیت‌های کارخانه‌داران در ترویج آرد و نان کامل پیشگام است.

به گزارش بشری، آذر بنگلی به مناسبت فرا رسیدن روز ملی گندم و نان، نقش نان را در سلامت جامعه حیاتی دانست و آن را فراتر از یک کالای اساسی، بخشی از هویت فرهنگی و سلامت جامعه عنوان کرد.

وی با اشاره به تاثیر نان بر بروز بیماری‌های غیرواگیر افزود: نان به‌عنوان یک نعمت الهی، نقش مهمی در تأمین سلامت تغذیه‌ای دارد و توجه به کیفیت آن می‌تواند گامی موثر در ارتقای بهداشت عمومی باشد.

رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، ابراز امیدواری کرد که امسال با افزایش نانوایان پخت نان کامل در سطح استان، شاهد ارتقای سلامت جامعه و کاهش ضایعات نان باشیم.

 وی از تلاش‌های تمامی فعالان حوزه گندم، آرد و نان قدردانی کرد و خواستار حمایت بیشتر از رویکردهای سلامت‌محور در این حوزه شد.

لینک کوتاه : http://boshrakhabar.ir/?p=13999

نوشته های مشابه

31فروردین
جزئیات برگزاری جشنواره موسیقی نواحی در هرمزگان تشریح شد
31فروردین
قاتل فراری را در هرمزگان شناسایی کنید
مرکز رسانه دادگستری هرمزگان اعلام کرد؛

قاتل فراری را در هرمزگان شناسایی کنید

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.