• امروز : پنج شنبه - ۱۴ فروردین - ۱۴۰۴
کل اخبار : 3664اخبار امروز : 0
4
مدیرعامل برق منطقه‌ای هرمزگان؛

۸۲۱ میلیارد تومان پروژه توسط برق منطقه‌ای هرمزگان افتتاح می‌شود

  • کد خبر : 11932
  • 15 بهمن 1403 - 13:21
۸۲۱ میلیارد تومان پروژه توسط برق منطقه‌ای هرمزگان افتتاح می‌شود
مدیرعامل برق منطقه‌ای هرمزگان گفت: در دهه فجر ۴ پروژه انتقال و فوق توزیع با اعتبار ۸۲۱ میلیارد تومان افتتاح می‌شود که بیشتر آن‌ها در قشم است و در رفع افت ولتاژ و پایداری شبکه تاثیر دارد.

به گزارش خبرنگار بشری، نشست خبری شرکت برق منطقه‌ای هرمزگان به مناسبت دهه فجر، صبح امروز در سالن جلسات این شرکت برگزار شد.

فرشاد آدینه پور در این نشست گفت: از ۲۸ اسفند سال گذشته تا ۱۶ اردیبهشت امسال، با کمک یک شرکت دانش بنیان، با همه سختی‌ها عملیاتی انجام شد که ظرفیت انتقال توان را از ۲۰۰ به ۶۰۰ مگاوات افزایش داد و به وضعیت شبکه برق استان و کشور کمک کرد.

وی عنوان کرد: مجموع طول خطوط انتقال و فوق توزیع ما ۷ هزار کیلومتر و ۵.۲ درصد خطوط کشور است، باتوجه به شرایط اقلیمی هرمزگان و مصرف ۶۰ درصد برق استان توسط برق خانگی، ظرفیت ما نسبت به جمعیت دو برابر است.

مدیرعامل برق منطقه‌ای هرمزگان افزود: در زمان پیک مصرف استان ما ۳ هزار و ۷۲۱ مگاوات بود که بیش از ۲ هزار مگاوات آن برای بخش خانگی بوده و این موضوع اهمیت توجه به مدیریت مصرف در برق خانگی را نشان می‌دهد.

این مسئول درباره وضعیت تولید بیان کرد: ظرفیت منصوب ما ۴ هزار و ۵۹۹ مگاوات و تولید عملی هم ۳ هزار و ۳۲۶ مگاوات بود، این میزان تولید در پیک ۲ هزار و ۷۲۰ مگاوات بود؛ حداکثر نیاز مصرف پیش‌بینی شده برای استان هم ۴ هزار و ۵۰۰ مگاوات است.

تعیین ۱۱ نقطه برای احداث نیروگاه خورشیدی

آدینه‌پور توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر را ضرورتی انکارناپذیر برشمرد و گفت: یک نیروگاه ۱۰ مگاواتی در قشم و یک واحد ۱۳ مگاواتی در حاجی آباد و همچنین یک واحد یک مگاواتی خورشیدی در بندرعباس به بهره‌برداری رسیده است.

وی ادامه داد: راه‌اندازی نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی هم توسط دو کنسرسیوم در دست اجراست که زمین را دریافت کرده‌اند، ۱۱ نقطه دیگر هم برای نیروگاه تعیین شده و به دنبال جذب سرمایه‌گذار هستیم.

مدیرعامل برق منطقه‌ای هرمزگان افزود: در هرمزگان به دلیل غبار و رطوبت، پتانسیل تابش نسبت به سایر استان‌ها کمتر است، بنابراین در اولویت سرمایه‌گذاران نیست.

وی اظهار کرد: براساس قانون، صنایع بزرگ موظف هستند بخشی از نیاز برق خود را از طریق انرژی تجدیدپذیر و یا خرید انرژی سبز در بورس تامین کند، در هرمزگان برای صنایع ۲۲۳ مگاوات ظرفیت انرژی تجدیدپذیر درنظر گرفته شده است.

این مسئول ادامه داد: صنایعی که مصرف بالا دارند، مکلف به احداث نیروگاه هستند و در این راستا بین وزارت صمت و نیرو توافق‌نامع‌ای منعقد شده و در هرمزگان آلومینیوم المهدی ۵۰۰ مگاوات، فولاد هرمزگان ۹۱۴ مگاوات ،فولاد کاوه ۵۲۰ و صنایع انرژی‌بر پارسیان ۵۰۰ مگاوات تولید انرژی خواهند داشت که با احداث این نیروگاه‌ها ناترازی‌ها در کشور به حداقل می‌رسد.

در مدیریت مصرف تابع سیاست‌گذاری‌های کلان هستیم

آدینه پور درباره خاموشی‌های تابستان اظهار کرد: در مدیریت مصرف تابع سیاست‌گذاری کلان کشور هستیم و اجرای دقیق سیاست‌گذاری‌ها و دستورات دیسپاچینگ ملی در شرایط ناترازی بسیار کمک کننده است؛ چرا که تصمیم‌های تخصصی و فنی و با درنظر داشتن شرایط مجموع شبکه‌هاست.

وی درباره خسارت‌های ناشی از تندبادها گفت: به غیر از یکی دو مورد، عارضه‌ای که موجب خاموشی طولانی مدت باشد، نداشتیم، قطعی‌ها هم با تعمیر در کمترین زمان رفع می‌شود.

لینک کوتاه : http://boshrakhabar.ir/?p=11932

نوشته های مشابه

13فروردین
سفرهای دریایی هرمزگان از مرز ۴.۵ میلیون نفر عبور کرد
13فروردین
توصیه‌هایی برای حفاظت از پوشش گیاهی و طبیعت در روز طبیعت
مدیرکل منابع طبیعی هرمزگان تاکید کرد؛

توصیه‌هایی برای حفاظت از پوشش گیاهی و طبیعت در روز طبیعت

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.