به گزارش بشری، اسماعیل مکیزاده در تشریح عملکرد ۱۱ ماهه مرکز هماهنگی جستوجو ونجات دریایی هرمزگان گفت: از ابتدای سال تا پایان بهمن ماه امسال،۱۸۴ مورد عملیات جستوجو و نجات دریایی در این مرکز ثبت شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۷ درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به ثبت ۲ مورد تصادم دریایی در ۱۱ ماهه امسال ادامه داد: در این عملیاتها ۹۳ فروند قایق صیادی و تفریحی، ۷۱ فروند شناور تجاری و ۲۲ فروند لنج صیادی و باری اعلام شرایط اضطرار کردند.
معاون اموردریایی ادارهکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: از مجموع هماهنگیها و عملیات ثبت شده توسط مرکز جستوجو و نجات دریایی استان، ۱۳ مورد آن در شرایط نامساعد جوی و ۵ مورد نیز نجات آدم به دریا بوده است.
به گفته این مسئول، از ۱۸۴ ماموریت انجام شده نیز ۹۸ مورد خدمات پزشکی از سوی مرکز جستوجو و نجات دریایی استان به دریانوردان ارائه شد.
مکیزاده همچنین آمار خدمات و مشاوره رفع نواقص تیم مرکز جستوجو و نجات دریایی در این بازه زمانی را ۳۸ مورد، مدیریت رفع آبگرفتگی ۱۲ مورد، مدیریت حریق ۵ مورد و سایر موضوعات دریایی را ۱۱ مورد اعلام کرد.
در گستره آبی استان هرمزگان که خلیج فارس و دریای عمان را در دل خود جای داده علاوه بر ۸ فروند شناور ناجی ۳۶ ایستگاه همیار ناجی (دریانوردان بومی و با شناورهای صیادی و تجار منطقه) به صورت شبانهروزی در امر جستوجو و نجات دریایی فعالیت میکنند.
استان هرمزگان با برخورداری از ۲ هزار و ۲۰۰ کیلومتر نوار ساحلی و ۱۴ جزیره، علاوه بر در اختیار داشتن بیشترین مرز دریایی کشور، جستوجو و نجات دریایی را از ابتدای مرز شهرستان پارسیان در خلیجفارس تا مرز دریایی بندر چابهار در دریای عمان را برعهده دارد.