به گزارش بشری، سید مسعود آل عبایی با اعلام این خبر گفت: کمیته سرمایهگذاری در اردیبهشت سال گذشته با هدف آسیبشناسی مشکلات پیش روی متقاضیان سرمایهگذاری در منطقه آزاد قشم تشکیل شد.
به گفته وی، این کمیته با محوریت آسیب شناسیها، موفق شد بسیاری از موضوعاتی که به دلیل عدم تعامل بین بخشی در این مجموعه بلاتکلیف مانده بود را حل و فصل کند.
مدیر جذب سرمایهگذاری و بازاریابی سازمان منطقه آزاد قشم بیان کرد: در بازه زمانی، ۲۸ جلسه با حضور تمامی اعضا و جمع بندی گروهی کارشناسان تشکیل و بسیاری از پروندههای مربوط سرمایهگذاران از بلاتکلیفی خارج شد.
وی یادآور شد: ذیل کمیته اصلی سرمایهگذاری، یک کمیته فرعی با حضور مدیریتهای ملاک، معماری و شهرسازی، حقوقی و امور قراردادهای سازمان منطقه آزاد و حسب مورد نیاز، مدیران شیلات و کشاورزی، نفت و انرژی و صنایع هم در آن شرکت میکنند.
این مسئول افزود: کار این کمیته بررسی مصوبات مربوط به مطالعات امکان سنجی، رفع تعارضاتها و موارد دیگر است و در نهایت کمیته بالادستی آن را به تصویب نهایی میرساند.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم به همراه معاونان این مجموعه و مدیران املاک و مستغلات، حقوقی، معماری و شهرسازی، محیط زیست، گردشگری و سرمایهگذاری بهعنوان اعضای اصلی هستند.
به صورت موردی هم مدیریتهای شیلات، منطقه ویژه اقتصادی، نفت و انرژی، صنایع و GIS هم به صورت مشورتی در این کمیته حضور دارند و با یک خرد جمعی نسبت به تصمیم گیری مصوبات اقدام میشود.
قشم بهعنوان بزرگترین جزیره خلیج فارس در جنوب ایران بواسطه پتانسیلهایی که در حوزههای نفت، گاز و انرژی، شیلات، گردشگری، شناورسازی و دیگر موضوعات صنعتی دارد، به یکی از مناطق مهم سرمایهگذرای کشور تبدیل شده است.