به گزارش بشری، مهدی بروغنی در تشریح مهمترین فعالیتهای فنی در بخش دریایی و بندری بندر شهید رجایی اظهار کرد: در شش ماهه اول امسال، انواع شناور شامل چهار فروند یدککش و دو فروند شناور جستوجو و نجات دریایی تعمیر اساسی و زیرآبی شد.
وی با اشاره به خارجسازی پنج فروند مغروقه پرخطر واقع در مسیرهای تردد دریایی در این دوره زمانی شش ماهه تعمیرات اساسی و زیرآبی یک فروند شناور طنابگیر و چندمنظوره، دو فروند شناور راهنمابر و یک فروند لایروب را از دیگر فعالیتها در بخش دریایی عنوان کرد.
معاون فنی و نگهداری ادارهکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: در بخش خشکی نیز هشت دستگاه انواع دیزل سیستم رانش و دیزل ژنراتور مولد برق و گیربکس شناور تعمیر اساسی شد.
بروغنی آغاز نوسازی دو دستگاه ترانستینر قدیمی شماره ۱ و ۲ در راستای روزآمدکردن و مدرنسازی تجهیزات بندری، حفظ و ارتقای توان عملیاتی تجهیزات شامل برنامهنویسی جدید سیستم کنترل plc و بومیسازی نرم افزاری تجهیزات و همچنین تعویض سیستم درایوهای قدیمی را از دیگر این فعالیتها در شش ماهه امسال عنوان کرد.
وی تامین یک دستگاه دیزل ژنراتور مولد برق، بازکردن و جابهجایی دو دستگاه مکنده قدیمی و انتقال آن به خارج از اسکله، تعویض ریل، تعمیر اساسی یکدستگاه ترانستینر، بازسازی کابین اپراتور و تعویض انرژی چین(محافظ کابل) را بخش دیگری از فعالیتهای این معاونت در بندر شهید رجایی برشمرد.
«انرژی چین» یا محافظ کابل، قطعهای پلیمری از جنس پلیآمید است که شامل قطعات کوچک به همپیوسته میباشد، شکل ظاهری انرژی گاید شبیه زنجیرهای تانک بوده که با داشتن خاصیت ضد سایشی، توانایی رفتوآمد به اندازه زیاد در طول محور حرکت، میزان خمش به مقدار معین در صنعت به کار برده میشود.
به تعبیری دیگر انرژی گاید، قطعهای کاربردی در تجهیزات و ماشین آلات صنعتی است که برای حفاظت از انواع کابل و انتقال ایمن مورد استفاده قرار می گیرد. این قطعه پلیمری مکانیکی با نامهای دیگری از جمله انرژی چین، محافظ کابل، درگ چین و حامل کابل هم شناخته میشود. وظیفه مهم و اصلی انرژی چین(محافظ کابل) به تاخیر انداختن زمان قطع شدن سیم است.