به گزارش بشری، سجاد اشگرف با اعلام این خبر گفت: این کارگاه با تسهیلگری فرحناز نژادغفوری، مدیر پروژه “قشم جزیرهای برای کودکان” و فروغ ملایی “کارشناس ارشد ادبیات کودک” برگزار شد.
وی ادامه داد: تقویت مهارتهای زبانآموزی و سوادآموزی کودکان جزیره قشم با توجه به فرهنگ بومی و زیستبوم منطقه از اهداف کارگاه بود و توانست معلمان و مربیان پیشدبستانی و دبستانی را با ابزارها و رویکردهای نوین آموزشی آشنا کند.
به گفته مدیر ژئوپارک جهانی قشم، ۴۰ نفر از مربیان و معلمان از ۱۳ شهر و روستای مختلف جزیره قشم در کارگاه که در مجتمع فرهنگی علی ابن ابیطالب بندر درگهان برگزار شد حضور داشتته و از محتوای مرتبط با فرهنگ جزیره قشم برای توسعه مهارتهای زبانآموزی و سوادآموزی کودکان بهرهمند شدند.
وی یادآور شد: همچنین شرکت کنندگان توانایی تهیه داستانها و تصاویر متناسب با فرهنگ محلی دانشآموزان، راهکارهای کاهش چالش یادگیری دانشآموزان در بدو ورود به آموزش رسمی و مشارکت در برنامههای آگاهیبخشی والدین را کسب کردند.
اشگرف خاطرنشان کرد: این کارگاه به مدت ۶ روز در نیمه اول مردادماه برگزار شد و به منظور برنامهریزی دقیقتر برای مراکز آموزشی پایلوت، دوره آموزشی سطح دوم در هفته اول شهریور برگزار میشود و در پایان به شرکت کنندگان در دوره گواهینامه اعطا خواهد شد.