به گزارش بشری، نشست مدیرکل میراث فرهنگی استان با هیأت اجرایی دومین کنفرانس بینالمللی اقتصاد دریا پایه با رویکرد گردشگری دریایی ساحلی در راستای هماهنگی در برگزاری این کنفرانس برگزار شد.
محمد محسنی در این نشست با اشاره به مزیتهای استان هرمزگان گفت: مزیت غالب هرمزگان دریا است و تنها استانی است که به سه دریا راه دارد.
وی بابیان اینکه جای هرمزگان در رنکینگهای جهانی با توجه به ظرفیت استان در حوزه دریا محور باید ارتقاء یابد، اظهار کرد: قطعا برگزاری کنفرانس بینالمللی اقتصاد دریا پایه با رویکرد گردشگری دریایی ساحلی میتواند اساس و بینش گردشگری دریایی را تدوین کند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان هرمزگان افزود: هر بخشی که روی داشتههای علمی خودکار کند قطعاً خطایش کمتر خواهد بود.
محسنی با اشاره به اینکه این ادارهکل از تمام ظرفیت خود برای برگزاری این رویداد بیان کرد: در پاییز امسال میزبان کشور قطر هستیم و نمایشگاه مشترک صنایعدستی در بندرعباس برگزار میشود، میتوانیم برای غنای گردهمایی و نمایشگاه این دو رویداد را به هم متصل کنیم.
این مسئول افزود: این دو رویداد بینالمللی علمی و فرهنگی میتواند تأثیر مثبتی بر جامعه داشته باشد و امیدوارم رویدادهای اینچنینی و اقداماتی نظیر همکاریهای علمی و فرهنگی، حوزه اقتصاد دریامحور را تقویت کند.
احمد باران زاده، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه هرمزگان هم در این نشست با اشاره به برگزاری کنفرانس بینالمللی اقتصاد دریا پایه با رویکرد گردشگری دریایی ساحلی در آذر ماه سال جاری افزود: اقتصاد دریا پایه متفاوت است، با برگزاری این کنفرانس میخواهیم یک جنبه کاربردی و یک آورده علمی برای استان تهیه کنیم تا هرمزگان ظرفیتهای خود را درزمینه دریا پایه بشناسد.
دومین کنفرانس بینالمللی اقتصاد دریاپایه با رویکرد گردشگری دریایی ساحلی ۲۸ و ۲۹ آذر ماه سال جاری با حضور وزرای گردشگری کشورهای منطقه و دارای تعامل مشترک برگزار میشود.