مهدی حیدری در گفتوگو با خبرنگار بشری با بیان اینکه تکمیل پروژه راهها و تامین آب شرب سیریک از مسائل مهمی است که باید در سفر رئیس جمهور مطرح شود، گفت: ۹۰ درصد روستاها در این شهرستان با مشکل آب مواجه هستند و ماهی یک بار برای آنها آبرسانی میشود.
وی ادامه داد: در دولت قبل و در قالب جهاد آبرسانی برای ۱۱ روستا اقداماتی انجام شد؛ برای ۴ روستا هم لولههای آب واگذار شده اما با تغییر دولت این روند نیمهکاره باقی ماند.
دبیر مطالبهگران مردمی شهرستان سیریک با اشاره به افزایش تردد در محور میناب، سیریک و جاسک و مسیر کوه مبارک اظهار کرد: یکی از علتهای افزایش حجم ترافیک توسعه مکران، پالایشگاهها، ترانزیتی بودن و تردد ماشینهای سنگین است و باتوجه به نامناسب بودن مسیر روزانه تصادفهای مختلفی را در این مسیر شاهد هستیم.
وی ادامه داد: برای ساماندهی این محور، پروژهای طراحی و دوبانده شدن محور سیریک به میناب مطرح شد؛ اما به جای اینکه نقاط حادثه خیز در اولویت قرار گیرد، کلنگی که زده شد در مرکز شهرستان بود و از این رو هنوز هم شاهد حوادث و مرگ و میر در این محور مواصلاتی هستیم.
ضرورت توازن در برنامهریزی و اختصاص بودجهها
این فعال اجتماعی با اشاره به ضرورت توازن برنامهریزیها و اختصاص بودجهها برای رشد متوازن شهرستان گفت: سیریک با توجه به وضعیت پراکندگی بخشها و روستاها در حوزه زیرساختهای عمرانی و راههای روستایی با کاستیهایی روبهرو است که باید با تدوین برنامههای اصولی برای آن چارهاندیشی شود.
وی ادامه داد: احداث پل روستای گزانبزین (راه دسترسی ۸ روستا) ، پل گدو، پل مرگ ودهارن ، جاده دهستان شهید مردان پالور – کنارجو، تکمیل آزمایشگاه مرکز درمان بمانی، توسعه شبکه آبرسانی روستاهای بخش مرکزی و ساماندهی رودخانه گز و در بخش دریا محور زیستگاه مصنوعی دریایی شهرستان از پروژههایی است که باید به آنها توجه شود.
وی ادامه داد: برای این پروژهها میتوان از ظرفیتهایی مانند قرارگاه محرومیتزدایی امام حسن مجتبی (ع) سپاه، بسیج سازندگی، بنیاد علوی، شرکتهای عمرانی بزرگ و خیرین شهرستانی بهره برد.
تاکید بر مطالبهگری در معرفی ظرفیتها و چالشها
دبیر مطالبهگران مردمی سیریک با تاکید بر اینکه مطالبهگری در آستانه سفرهای استانی پیش زمینهای برای معرفی ظرفیتها و چالشها است، گفت: باید از رسانهها و با مواردی مانند راهاندازی پویشها، در این راستا کمک گرفت تا مشکلات بخوبی بازتاب پیدا کند؛ البته به این نیاز داریم که رسانهها با هدف پیشرفت استان، وحدت رویه داشته باشند.
استفاده از ظرفیت رسانه برای نظارت بر اجرای مصوبات سفر
وی درباره عملی شدن مصوبات بعد از سفر رئیس جمهور اظهار کرد: شفافسازی و رسانهای کردن مصوبات اهمیت دارد؛ در نظارت هم میتوان از ظرفیت رسانهها بهره برد.
حیدری با اشاره به وضعیت مذهبی و احزاب در این شهرستان، خاطرنشان کرد: فعالیتهای سیاسی در تمام کشور ما امر عادی است.
وی ادامه داد: باید توجه داشت که سطحینگری و یک طرفه بودن مسئولین باعث اختلاف افکنی و از طرف دیگر میانهروی و گوش دادن به دغدغههای آنها باعث پیشرفت شهرستان میشود؛ وفاق در کلام دولتمردان زیاد شنیده شده اما مردم باید در واقعیت آن را لمس کنند.