به گزارش بشری، شهرستان بندر جاسک در ۳۳۲ کیلومتری شرق بندرعباس را میتوان بهعنوان قطب صنعتی و پتروشیمی در سواحل مکران و شرق استان هرمزگان معرفی کرد.
مسیرهای منتهی به این شهرستان حال خوشی ندارد که در طول سال به دلیل تصادفات شاهد چندین کشته و زخمی هستیم، عمده آن تصادف با شترهای سرگردان در مسیر میناب-سیریک-جاسک هستند.
علیرغم همه تلاشها و اجرای طرحهای مختلف، ساماندهی شترهای سرگردان در این مسیر موفقیت آمیز نبوده است.
فرودگاه هفت آذر دو منظوره نظامی و مسافری چند سالی است، با انجام پروازهای مسافری درحال فعالیت است که میتواند به پیشرفت در حوزههای مختلف این بندر کمک قابل توجهی داشته باشد.
این فرودگاه قدیمی با پرواز تهران-جاسک تهران در روزهای یکشنبه و سه شنبه توسط هواپیمایی کاسپین و ماهان فعال است.
به دلیل دور بودن مسافت جادهای این شهر بندری تا مرکز استان و دیگر مراکز استانها و باتوجه به محرومیت منطقه، انجام پروازهای مسافری را میتوان یک خدمت مهم برای این منطقه عنوان کرد.
اما مدتی است مردم این منطقه از کنسل شدن مداوم پروازهای فرودگاه هفت آذر بندر جاسک خبر دادهاند که موجب نارضایتی و سرگردانی مردم در فرودگاه مهرآباد تهران شده است.
کنسلی پروازهای بندرجاسک علاوه بر سرگردانی، هزینههای بسیاری بر مردم تحمیل خواهد کرد.
براساس پیگیریهای انجام شده، مشکل فنی ماشین حمل سوخت در فرودگاه هفت آذر بندر جاسک علت کنسلی پروازها به مقصد این فرودگاه شده است.
باتوجه به دومنظوره بودن فرودگاه و استفاده همزمان نظامی از این فرودگاه، لازم است نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این راستا برای احیای این فرودگاه کمک کند.
انجام پروازهای مسافری فرودگاه هفت آذر بندر جاسک میتواند به توسعه افزایش نیروی درمانی از جمله پزشک (عمومی و متخصص)، بازدید گردشگران و تامین نیروی انسانی متخصص برای صنایع مستقر در این شهرستان کمک کند.
این نکته را باید در نظر داشت استقرار صنایع مختلف در بندرجاسک باید همراه ایجاد زیرساختهای لازم از جمله حوزه حمل و نقل را فراهم کرد.
پیگیری موضوعات مربوط به فرودگاه هفت آذر بندر جاسک باید با نگاه ملی از دستگاههای متولی پیگیری شود.