به گزارش بشری، مسعود بارانی در وبینار آموزشی حوزه شیلات گفت: صید، صیادی و آبزی پروری رکن اصلی و اساسی تولید اقتصادی شیلاتی است.
وی ادامه داد: شرکت در این وبینار در جهت ارتقاء سطح دانش صیادان، کارشناسان، دانشجویان و علاقهمندان شیلاتی نقش موثری خواهد داشت.
مدیرکل شیلات استان هرمزگان با بیان اینکه با توجه به رشد جمعیت، قسمت عظیمی از نیاز پروتئین از طریق بخش شیلات تأمین میشود، تصریح کرد: این مهم نیاز به آموزش متخصصان کارآزموده دارد که با علوم دریایی و شیلاتی آشنا باشند.
در ادامه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان عنوان کرد: این کارگاه آموزشی در راستای انتقال یافتهها و تحقیقات پژوهشی و همچنین پاسخگویی به نیاز بهرهبردارن صید و صیادی، تشکلهای شیلاتی و نقش آنها در تولید و ارتقاء سطح دانش بهرهبرداران شیلاتی برگزار شد.
احسان کامرانی افزود: اشتراکات صید و صیادی ایران و ژاپن و راهکارهای پیشنهادی جهت ارتقای صید و صیادی، حفظ و بازسازی ذخایر آبزیان، روشهای استاندارد صید و صیادی، انواع شناورهای صیادی، ساختار جمعیتی صیادان و چگونگی بهرهبرداری از صیدگاههای مختلف از جمله موارد مطرح شده در این وبینار بود.
مدرس این کارگاه ،خانم پروفسور Iguchi Aliko از دانشگاه دولتی یوکاهاما ژاپن بود و به مدت دو ساعت برگزار شد.