به گزارش بشری، سرهنگ موسی عرب گفت: مشاهدات و بررسیهای میدانی انجام شده در سطح استان بویژه شهرستان بندرعباس فراوانی استفاده از موتورسیکلتهای پاکشتی غیرمجاز و قاچاق را نشان میدهد.
وی افزود: این وسیله نقلیه فاقد پلاک و هرگونه اسناد و مدارک بوده و به هنگام سرقت و هر اتفاق دیگر غیرقابل پیگیری است؛ همچنین در تصادفات و حوادث ترافیکی هم راکبان این وسیله نقلیه از هیچ گونه خدمات بیمهای و حمایتی برخوردار نسیتند؛ داشتن این گونه موتورها چیزی جز خسارت و زیان مالی و گاها جانی برای شهروندان در پی نداشته و نخواهد داشت.
معاون فرهنگی و اجتماعی فرمانده انتظامی استان هرمزگان بیان کرد: بررسیها و رصد میدانی انجام شده حاکی از آن است که افراد خردسالی که به سن قانونی برای اخذ گواهینامه رانندگی هم نرسیدهاند حتی خانمهای عمدتا خردسال و نوجوان به وفور از این وسیله نقلیه استفاده میکنند و خانوادهها نیز بدلیل نداشتن آگاهی از تبعات قانونی و عدم تعهدات بیمهای به راحتی این وسیله نقلیه قاچاق و غیرمجاز را برای فرزندان خود خریداری کرده و در اختیار آنان قرار میدهند.
کارشناس ارشد اجتماعی فرماندهی انتظامی استان هرمزگان بیان کرد: برخی از دانشآموزان هم برای ایاب و ذهاب خود از خانه به مدرسه و بالعکس از این وسیله نقلیه غیرمجاز استفاده میکنند و حوادث تلخ و ناگواری هم برای آنها رخ داده است.
وی خطاب به عموم شهروندان و مردم استان تاکید کرد: با توجه به قاچاق و غیرمجاز بودن این وسیله نقلیه و نداشتن هیچ شماره پلاک و اسناد قانونی طرح جمعآوری موتورهای پاکشتی از خیابان و معابر شهری توسط پلیس آغاز شده و بر اساس قانون هیچ اقدامی از سوی پلیس جهت آزاد سازی و ترخیص آن میسر و مقدرو نخواهد بود و دارندگان این وسیله نقلیه در صورت خرید و استفاده با زیان مالی مواجه خواهند شد.