به گزارش بشری، سرهنگ احسان بهمنی گفت: با توجه به نزدیک شدن به ایام محرم، افراد سودجو و کلاهبردار با سوءاستفاده از احساسات معنوی مردم عزادار، با ایجاد صفحاتی در فضای مجازی با عنوانهای فریبنده پرداخت نذورات، تورهای زیارتی در قالب نهادهای مرتبط رسمی و قرار دادن شماره حسابهای خاص، سعی در کلاهبرداری از کاربران را دارند.
وی افزود: کلاهبرداران و مجرمان سایبری از هر فرصتی برای سوء استفاده و کلاهبرداری از مردم بهره میبرند گرچه پلیس فتا نیز بصورت مستمر با آنان برخورد کرده و عرصه را برای اقدامات مجرمانه این افراد ناامن کرده است، اما آگاهی مردم نیز عامل مهمی در ناکام گذاشتن این افراد است.
رئیس پلیس فتای استان هرمزگان با اشاره به نزدیکی ایام محرم اظهار کرد: شهروندان به هیچ عنوان جهت پرداخت نذورات و سفر به افراد ناشناس اعتماد نکنند و این امورات را از طریق راههای شناخته شده و معتبر انجام دهند.
وی افزود: افراد سودجو با طراحی سایتهای جعلی کاربران را به صفحات فیشینگ هدایت کرده و به بهانه پرداخت نذورات، تورهای زیارتی لحظه آخر و … اقدام به سرقت اطلاعات کارت بانکی و خالی کردن حساب بانکی آنان کنند.
این مقام انتظامی استان هرمزگان خاطر نشان کرد: در نوعی دیگر از کلاهبرداری ممکن است با ارسال لینکهای آلوده به اطلاعات شخصی و محرمانه تلفن همراه، رایانه و … دسترسی پیدا کنند از این رو توصیه میشود که از کلیک بر روی لینکهای ناشناس که ممکن است به بهانه نذورات، تسلیت ایام، دریافت کمک به نیازمندان و … باشد جدا خودداری شود.
رئیس پلیس فتای استان هرمزگان با تاکید بر اینکه ضروری است شهروندان از پرداخت نذورات در سایتهای نامعتبر و حسابهای شخصی افراد در فضای مجازی خودداری کنند، بیان کرد: لازم است عموم شهروندان و مردم فهیم استان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی مراتب را از طریق مرکز فوریتهای سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.gov.ir گزارش کنند.