به گزارش بشری، ششمین جلسه ستاد انتخابات استان در سالن جلسات استانداری برگزار شد.
مهدی دوستی در این جلسه با تاکید بر بازدیدهای مستمر و میدانی فرمانداران، بخشداران و دهیاران گفت: علاوه بر تمهیدات اندیشیده شده برای انتخابات اسفندماه باید پهنهبندیهای جدید برای استقرار امکانات و ماشینآلات پشتیبان بویژه برای جزایر انجام شود.
وی ادامه داد: لازم است تمامی دستگاههای دولتی، فرمانداریها و مدارس برای پشتیبانی وسایل سرمایشی در حالت آمادهباش کامل باشند.
استاندار هرمزگان تأمین امکانات پشتیبان زیرساختهای ارتباطات و فناوری، برق و آب را مورد تأکید قرارداد و افزود: در این حوزه ها لازم است مدیران اجرایی، شرکتهای زیرساخت و فرمانداران همزمان با تنظیم چک لیستها برای پایش مستمر وضعیت موجود نسبت به تکمیل امکانات و استقرار امکانات و دستگاههای پشتیبان اقدام کنند.
وی مشارکت امن و باشکوه مردم برای تعیین سرنوشت کشور را مستلزم درخدمت بودن تمام امکانات دانست و افزود: برنامه ریزی استان در ایام انتخابات، خدمتدهی بدون خلل به مردم است که درهمین راستا باید به تعداد موردنیاز درخصوص تأمین و نصب مولدهای اضطراری برق، ایمن سازی کابلها، افزایش مخازن آب، تأمین سوخت، نوسازی باطری دکلها، پرتکشن دیتای جایگزین، افزایش گشت های پایش و اکیپ های رفع عیب اقدام شود.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان بررسی روزانه گزارشهای هواشناسی را مهم دانست و تأکید کرد: علاوه بر رصد وضعیت جوی و دریایی باید سازمان بنادر و دریانوردی شناورهای ناجی و تندروی پشتیبان را دراختیار ستاد قرار دهد ضمن اینکه مراقبت و محافظت از بستر فیبرهای دریایی و جلوگیری از لنگراندازی در این محدودهها نیز بسیار اهمیت دارد.
وی عنوان کرد: از امروز تا نهم تیرماه هرگونه حفاری در سراسر استان ممنوع بوده و با فرماندارانی که در جغرافیایی آنها و مدیرانی که توسط مجموعه آنها حفاری انجام شود برخورد جدی خواهیم داشت و جریمه قطع سهمیه سوخت ۶ ماهه ماشین آلات و سهمیه یکماه سوخت برای شرکت حفار نیز اعمال میشود.
گفتنی است در این جلسه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان و رئیس ستاد انتخابات استان، دبیر ستاد، مسئولان کمیتههای اجرایی، مدیران اجرایی و شرکت های زیرساخت استان بصورت حضوری و فرمانداران به شکل وبیناری گزارش جامعی از آخرین وضعیت و مسائل مربوط به زیرساختهای ارائه کردند.