به گزارش بشری، مسعود بارانی با اشاره به اهمیت صید و صیادی در اقتصاد دریا محور و همچنین اهمیت ویژه آن برای استان هرمزگان گفت: کسب درآمد بیش از ۴۰ هزار خانوار هرمزگانی از طریق فعالیتهای صید و صیادی صورت میپذیرد.
وی ادامه داد: هرمزگان با برخورداری از ۱۹ بندر صیادی، ۲۲ موجشکن مردمی و بیش از ۴۰ مرکز تخلیه صید با حدود ۷ هزار شناور صیادی در قالب حدود ۷۵ تعاونی صیادی جایگاه مهمی در صید و صیادی کشور را به خود اختصاص داده است.
مدیرکل شیلات استان هرمزگان، میزان صید سال گذشته را بیش از ۳۲۱ هزار تن عنوان کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ شاهد رشد بیش از ۴۰ هزار تنی بودهایم.
وی گفت: خوشبختانه در کنار رشد صید استان هرمزگان با حمایتهای سازمان شیلات ایران و استانداری هرمزگان گامهای خوبی با پیگری شیلات هرمزگان در راستای صید و صیادی پایدار و مسئولانه و حفط منافع دراز مدت جامعه صیادی برداشته شده است.
بارانی تصریح کرد: شیلات استان در زمینه حفظ و بازسازی ذخایر آبزیان اقدامات خوبی داشته که از این میان میتوان به آغاز عملیات اجرایی احداث ۳ مرکز بازسازی ذخایر آبزیان در ۳ شهرستان جاسک، بندرلنگه و قشم، احداث بیش از ۵ هزار قطعه سازه زیستگاه مصنوعی در آبهای استان هرمزگان و همچنین رهاسازی بیش از ۳۰ میلیون قطعه بچه میگو و ماهی بومی در هرمزگان اشاره کرد.
مدیرکل شیلات استان هرمزگان خاطرنشان کرد: ساردین ماهیان، متو ماهیان، هوور، کوتر، گیش، هامور، شیر، حلوا سیاه، سارم، سوکلا، قباد، میش ماهی، میگو و… غالب ترکیب صید استان هرمزگان را تشکیل میدهد.