• امروز : چهارشنبه - ۱۹ دی - ۱۴۰۳
کل اخبار : 2996اخبار امروز : 11
1
نگاهی به وضعیت منطقه هماگ؛

نگینی در دل هرمزگان که برای دیدنش باید خطر را به جان خرید

  • کد خبر : 2060
  • 19 اردیبهشت 1403 - 10:41
نگینی در دل هرمزگان که برای دیدنش باید خطر را به جان خرید
هماگ یکی از نقاط گردشگری هرمزگان با مناظری فوق‌العاده زیبا است اما برای رسیدن به آن باید خطر را به جان خرید و از میان کوه‌ها و راه‌هایی گذر کرد که امنیت تضمین شده‌ای ندارد.

به گزارش خبرنگار بشری، هماگ یکی از مناطق دیدنی هرمزگان است که ویژگی‌هایی مانند آب و هوای مطبوع، وجود بام هرمزگان، منطقه حفاظت شده و طبیعت بکر جدابیت آن را دوچندان کرده است.

این منطقه در ۱۱۰ کیلومتری شمال بندرعباس و دهستان سیاهو واقع شده؛ به خاطر جذابیت‌های طبیعی، وجود قله‌های مختلف و آب و هوای مطبوع، بسیاری از گردشگران بویژه طبیعت‌گردان و کوه‌نوردان دوست دارند در سفر به این استان دیدن این منطقه را تجربه کنند و چه بسا هدفشان از سفر به هرمزگان دیدن همین منطقه باشد.

حتی خود هرمزگانی‌ها هم برای فرار از گرمای زیاد در طول تابستان و اواخر بهار بدشان نمی‌آید تعطیلات خود را در این منطقه و کنار چشمه‌ها و رودخانه‌های دایمی پرآب سپری کنند.

اما برای رسیدن به این زیبایی‌ها و طبیعت بکر باید از جاده‌هایی عبور کرد که در کنار دره‌های کوهستانی، فاقد روکش مناسب آسفالت، شانه خاکی و حفاظ‌های استاندارد است، همه این موارد باعث می‌شود خیال مسافران از این سفر جمع نباشد و دغدغه رسیدن به مقصد را داشته باشند.

این راه‌های نامناسب عامل حوادث جاده‌ای متعددی بوده و بارها در رسانه‌ها درباره آن صحبت شده اما هنوز که هنوز است نتیجه‌ای مطلوب حاصل نشده است.

البته این مسیر فقط به روستای هماگ ختم نمی‌شود و چهار روستای دیگر با تعداد قابل توجهی جمعیت درگیر این ماجرا هستند، شاید یک گردشگر برای یک بار یا دو بار بخواهد به آنجا سفر کند، اما ساکنان که مجبور به تردد مستمر هستند باید بارها از این راه‌های پراسترس عبور کنند.

دهیار روستای توتنگ به‌عنوان یکی از پنج روستای این منطقه با گلایه از به نتیجه نرسیدن پیگیری‌های مستمر عنوان کرده است: از همه مسئولان و بویژه اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان هرمزگان خواهشمندیم برای رفع نقاط حادثه خیز، بهسازی و روکش مسیر، اقدامات لازم را انجام دهند.

احداث کانال‌های هدایت آب و مرمت و احداث شانه خاکی برای کاهش حوادث از دیگر خواسته‌هایی بود که این مسئول روستا بر آن تاکید کرده است.

باتوجه به اهمیت سلامت مردم منطقه در درجه اول و توسعه گردشگری در درجه بعدی لازم است مسئولین به این بخش توجه ویژه داشته باشند؛ چرا که اصلاح مسیر علاوه بر افزایش رضایت‌مندی عمومی زمینه جذب گردشگر و در نتیجه پویایی و آورده اقتصادی را فراهم می‌کند.

لینک کوتاه : http://boshrakhabar.ir/?p=2060

نوشته های مشابه

19دی
دستبند پلیس هرمزگان بر دستان ۱۹ سارق وسایل نقلیه
19دی
جدیت برای دستگیری عامل حمله به شهردار کرگان
19دی
۷ اثر تاریخی بوموسی دارای ارزش تاریخی شناخته شد
مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان؛

۷ اثر تاریخی بوموسی دارای ارزش تاریخی شناخته شد

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.