به گزارش بشری، حمید باسره گفت: ابتکار طرح ملی دختران یاس (یاوران آسیب ستیز) با همکاری مشترک کمیته امداد و جمعیت هلال احمر از سال ۱۴۰۰ با رویکرد توانمندسازی و ارتقاء سطح آگاهی، دانش و توسعه و افزایش مهارتهای فردی و اجتماعی دختران جوان خانوادههای تحت حمایت به اجرا گذاشته شده است.
وی از برگزاری هفتمین دوره اردوی آموزشی و مهارتی طرح ملی دختران یاس در هرمزگان با حضور امیرعلی فضلی مدیر امور خدمات تحصیلی کمیته امداد امداد کشور خبر داد.
مدیرکل کمیته امداد استان هرمزگان ادامه داد: این اردوی ۲ روزه با همکاری کمیته امداد و متخصصان مجموعه مرکز ارتباطات پی تام (مرکز تماس) با حضور بیش از ۱۳۰ نفر از دختران فعال در این طرح ملی و با هدف فراهم کردن شرایط ایجاد اشتغال خانگی و دارای درآمد پایدار و مناسب برای دختران جوان هرمزگانی، در بندرعباس برگزار شد.
وی تصریح کرد: امیدواریم با برگزاری این اردوهای آموزشی برای دختران جوان در طرح ملی یاس، مددکاران خوب و ماهری برای ارائه خدمات مشاورهای به جامعه هدف این نهاد پرورش دهیم که خودشان هم از بین همین خانوادههای محروم و نیازمند انتخاب شده و روحیات و شرایط آنها را به طور کامل درک میکنند.
گفتنیست؛ طرح دختران یاس (یاوران آسیب ستیز) یک طرح ملی است و برای فرزندان دختر مستعد و علاقه مند خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد که در سنین بین ۲۰ تا ۴۰ سال هستند اجرا میشود.