به گزارش بشری، مجتبی قهرمانی، به همراه دادستان بندرعباس با حضور میدانی در پهنه دریایی خلیج فارس و بازدید از شناورهای تندرو مرزبانی جمهوری اسلامی ایران از مرکز فرماندهی و کنترل قرارگاه دریایی مقابله با قاچاق سوخت در خلیج فارس بازدید کرد.
وی در این بازدید با بیان اینکه مسئولان قضایی استان در هفت روز اخیر، دو بار از پهنههای دریایی آلوده به قاچاق سوخت در خلیج فارس بازدید کردهاند گفت: در بازدید امروز نتایج بازدید هفته گذشته مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
رئیس کل دادگستری هرمزگان افزود: در بازدید هفته گذشته وضعیت قاچاق سوخت در پهنههای آلوده به هیچ وجه قابل قبول نبود که بر این اساس تمهیدات ویژهای در این خصوص اتخاذ و اجرایی شد.
قهرمانی تصریح کرد: پس از طرح موضوع در شورای تأمین استان هرمزگان و انعکاس آن به مرکز با تصویب شورای تأمین و حمایت استاندار و در نتیجه تدابیر فراجا و مرزبانی در روزهای اخیر نسبت به مقابله گسترده با قاچاقچیان در پهنه وسیعتری اقدام شده است.
مقام ارشد قضایی در استان هرمزگان خاطرنشان کرد: بر این اساس ضمن تغییر تاکتیک و استقرار قرارگاه دریایی مقابله با قاچاق سوخت در خلیج فارس و حضور گستردهتر و پررنگتر دریابانان و مرزبانان غیور استان در این منطقه با اعزام نیرو از بندرعباس، میزان تاراج بیتالمال و قاچاق سوخت از خورهای شهرستان میناب و مناطق اطراف آن کاهش چشمگیری یافته است.
کاهش قاچاق سوخت در هرمزگان و استانهای اطراف
وی یادآور شد: با توجه به برآوردها و تحلیلهای انجام شده هم در استان هرمزگان و هم در استانهای مجاور، کاهش قاچاق سوخت را شاهد هستیم و حتی تردد خودروهای شوتی و سوختبر نیز به شکل قابل توجهی کاهش یافته است.
رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: بر اساس نتایج استعلامات انجام شده از مسئولان انتظامی در یکی از مسیرها که پیش از این روزانه بیش از ۵۰۰ خودروی سوختبر عبور میکرد کاهش قابل توجه تردد آنها را شاهد هستیم.
وی در ادامه با بیان اینکه در بازدید امروز نتایج سفر گذشته به صورت کارشناسی و دقیق مورد ارزیابی قرار گرفت، اظهار کرد: خوشبختانه تاکتیکها و روش های جدید مقابله با قاچاق سوخت در پهنههای آلوده مؤثر واقع شده است و با وضعیت مطلوبتری مواجه هستیم.
رئیس شورای قضایی استان هرمزگان با اشاره به اینکه هماکنون وضعیت مقابله با قاچاق سوخت در منطقه خوب است، تأکید کرد: به منظور استمرار این وضعیت ضرورت دارد فراجا و مرزبانی استان به لحاظ تجهیزات و نیروی انسانی از مرکز تقویت شوند تا بتوانیم به صورت کامل از قاچاق سوخت پیشگیری کنیم.
وی تأکید کرد: سایر سازمانها مثل بنادر و دریانوردی، گمرک و شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی نیز باید در اجرای وظایف قانونی خود فعال شوند.