به گزارش خبرنگار بشری، همایش سراسری فریضه زکات با حضور مسئولین کشوری و میهمانان ویژه از شش استان نیمه جنوبی کشور در سالن شرکت گاز بندرعباس برگزار شد.
محمد آشوری تازیانی در این مراسم گفت: یکی از راههای اصلاح جامعه مبارزه با فقر است، برای کاهش نابرابری در جامعه مدلهای مختلفی در سطح جهان تعریف شده و زکات، خمس، انفاق و نذر در فرهنگ دینی ما تدوین شده که به پر کردن شکافهای طبقاتی کمک میکند.
وی ادامه داد: مالیات از بخشهاییست که برای اداره جامعه به قانون تبدیل شده، مشارکتهای اجتماعی یکی دیگر از موارد برای کمک به مردم است؛ اما پدیدههایی مانند خمس، زکات و انفاق در حاشیه قرار گرفته بود که برای ایجاد نهضت در این حوزه اقداماتی آغاز شده است.
استاندار هرمزگان با تاکید بر انسجام و تبدیل شدن زکات به گفتمان غالب عنوان کرد: با این کار روند رو به رشد پرداخت زکات و کاهش نابرابریها در جامعه را شاهد خواهیم بود.
وی ادامه داد: باتوجه به ظرفیتهای هرمزگان، در کنار احیای فریضه زکات، توجه به مردم و مسئولیتهای اجتماعی به صورت منسجم را رشد میدهد، صندوق حمایت از برنامههای توسعه در این حوزه پیشنهاد داده شده؛ البته درحال حاضر این تفکر به فرهنگ جمعی تبدیل شده و این حرکت به صورت یکپارچه مورد حمایت قرار دارد.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان بیان کرد: توانمندسازی جامعه هدف خروجی مهمیست که باید مورد توجه ما قرار گیرد و بر آن تاکید داریم و در این راستا کاهش ناترازیها مد نظر است.
مجلس از قشر آسیبپذیر حمایت میکند
نماینده مردم هرمزگان در مجلس هم گفت: مجلس بهعنوان مرکز قانونگذاری، نیازهای جامعه بویژه قشر آسیبپذیر را براساس تفاهم با دولت و سایر قوا در برنامههای توسعه مدنظر قرار میدهد و سعی داریم دست دولت را برای کمک به نهادهای حمایت کننده مانند کمیته امداد و بهزیستی باز بگذاریم.
احمد مرادی ادامه داد: باتوجه به ظرفیتها و توانمندیهای موجود در استانهای مختلف اگر نگاهها ما برای انجام امور مردم باشد نباید برای فقر نگرانی داشته باشیم، البته باید تمام نهادها در کنار مردم و خیرین باشند، اگر کنار هم باشیم نتایج خوبی حاصل میشود.
وی عنوان کرد: در هرمزگان باتوجه به وجود صنایع و بنگاههای اقتصادی زیادی که داریم چرا باید جمعیت زیادی تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد داشته باشیم.
این مسئول ادامه داد: خیرین، شیعه و سنی در هرمزگان کنار هم هستند و باید این فرصت را غنیمت بشماریم.