• امروز : دوشنبه - ۱۷ دی - ۱۴۰۳
کل اخبار : 2963اخبار امروز : 0
2

مرکز تحقیقات کشاورزی بدون پشتوانه علمی در دانشگاه آزاد میناب

  • کد خبر : 1063
  • 01 آذر 1401 - 20:13
مرکز تحقیقات کشاورزی بدون پشتوانه علمی در دانشگاه آزاد میناب
خردادماه سال 1400 خبری از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب مبنی بر اجرای فاز نخست مرکز تحقیقات کشاورزی در این مرکز علمی دانشگاهی منتشر شد، حال می‌توان پرسید این مرکز با کدام پشتوانه علمی احداث شده و تا به حال چه دستاورد علمی و تحقیقاتی را به دنبال داشته است.

به گزارش بشری خبر، به گفته باقر بارانی نیا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب؛ این مرکز تحقیقات در فاز نخست با کاشت ۲۶۰ نفر درخت نخل با بهره‌گیری از تحقیق و مطالعات حوزه پژوهش دانشگاه و با استفاده از توان علمی اعضای هیئت علمی فعالیت خود را آغاز کرده است.
وی ایراد داشته است، این مرکز تحقیقات کشاورزی با استفاده از توان علمی و آموزشی اعضای هیات علمی این دانشگاه مدیریت و اداره می‌شود که با مطالعه و بررسی روش‌های نوین و علمی روی درختان گرمسیری، آفت‌ها و موانع را شناسایی و با ارائه راه‌حل‌های مناسب مشکلات را بررسی و به حل آن بپردازد تا باغداران منطقه از مزایای آن بهره‌مند شوند.
باقر بارانی نیا در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ از اجرای فاز دوم و سوم مرکز تحقیقات خبر داده که وسعت آن با کاشت درختان گرمسیری از ۵ هکتار به ۱۰ هکتار و کاشت مرکبات به یک هزار اصله افزایش پیدا خواهد کرد.
اما در این خصوص نکاتی قابل توجه است؛ دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب هیچ رشته و عضو هیات علمی مرتبط با حوزه کشاورزی و باغبانی را دارا نیست و چطور می‌توان از توان علمی اعضای هیئت علمی غیر مرتبط حوزه کشاورزی برای فعالیت و توسعه این مرکز تحقیقات استفاده کرد؟
طی بررسی های انجام شده تنها یک رشته امور زراعی و باغی در مقطع کاردانی ناپیوسته مرتبط با این مرکز تحقیقات کشاورزی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب وجود دارد که تا کنون هیچ دانشجویی جذب نکرده و هیچ کلاس درسی برای آن تشکیل نشده است.
حال باید گفت با توجه به موارد ذکر شده و سایر ادعاهای رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میناب اعم از راه‌اندازی کارگروه بلاکچین و ارز دیجیتال، ایجاد و گسترش رشته های دریامحور با توجه به نوار ساحلی طولانی شهرستان میناب و رشته های اقلیم محور مانند رشته کارشناسی پیوسته علوم و مهندسی باغبانی با توجه به راه اندازی مرکز تحقیقات کشاورزی در این واحد دانشگاهی و راه اندازی مدرسه سما در سال ۱۴۰۱، خروجی این فعل ها و یا دستاورد فعالیت های اذعان شده چه بوده است؟
لازم به ذکر است آب مورد نیاز این درختان مذکور در مرکز تحقیقات، از منابع آبی سد سرنی شهرستان میناب تامین و آبیاری می‌شود.

لینک کوتاه : http://boshrakhabar.ir/?p=1063

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.