به گزارش بشری، حبیب مسیحی تازیانی در کارگاه تخصصی آموزشی مدیریت پسماند صنعتی، توسعه محیط زیستی را در کنار توسعه صنعتی امری ضروری دانست و گفت: لازم است مدیران صنایع در جلسات توجیهی با این امر آشنا شوند.
وی ادامه داد: مدیران صنایع باید این دیدگاه را داشته باشند که در کنار تولید باید به اکوسیستم هم توجه داشته و تولیدات آنها مطابق با فاکتورهای محیط زیست باشد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان بیان کرد: سالانه در استان یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی و روزانه ۴۰۰ تن پسماند ویژه تولید میشود و این امر ضرورت بروزرسانی مدیریت پسماند را نشان میدهد.
وی ادامه داد: باوجود اینکه در استان اقدامات خوبی در حوزه مدیریت پسماند انجام شده، اما همچنان به ارتقا نیاز داریم تا نتایج مطلوب ارزیابی شود.
این مسئول میزان تولید سالانه پسماند در روستاها را ۵۲۰ هزار تن عنوان کرد و گفت: مدیربت پسماند هنوز سنتی است و لازم است مدیریت صحیح و بروزرسانی مد نظر باشد، البته در چند شهر استان این روند آغاز شده اما باید در تمام استان شاهد آن باشیم.
وی اضافه کرد: میزان پسماند پزشکی به بیش از ۲.۵ تن میرسد و تنها نیمی از آن بیخطرسازی میشود و مابقی آن به درستی منتقل نمیشود که آسیبزا خواهد بود.
مدیرکل محیط زیست استان هرمزگان خاطرنشان کرد: ضایعات بخش کشاورزی هم در سال بیش از یک میلیون تن است که میتوان آنها را فراوری کرد.