به گزارش بشری، سرهنگ احسان بهمنی گفت: کلاهبرداران و مجرمان سایبری از هر فرصتی برای سوء استفاده و کلاهبرداری از مردم استفاده میکنند.
وی ادامه داد: پلیس فتا بصورت مستمر با مجرمان سایبری برخورد کرده و عرصه را برای اقدامات مجرمانه این افراد ناامن کرده است، اما آگاهی مردم نیز عامل مهمی در ناکام گذاشتن این افراد است.
رئیس پلیس فتای استان هرمزگان با بیان این که کلاهبرداران با توجه به نزدیک شدن به کنکور اقدام به تبلیغات کذب درجهت خرید و فروش سوالات کنکور میکنند، افزود: افراد کلاهبردار بعد از ارتباط با مشتریان خود و با جلب اعتماد آنها، با استفاده از پیامرسانهای موازی اقدام به تبلیغ و فروش غیرقانونی برخی سوالات همراه با جواب میکنند که بسیاری از این سوالات مربوط به آزمونهای سالهای گذشته است.
این مقام انتظامی اظهار کرد: برخی از این کلاهبرداران با ادعاهایی نظیر تضمین قبولی در دانشگاههای عالی و کسب رتبه برتر در کنکور، داوطلبان و خانوادههای آنان را اغفال میکنند و پس از دریافت وجوه میلیونی و کلاهبرداری نه تنها هیچ سوالی را ارسال نمیکنند بلکه دیگر پاسخگوی تماسهای آنان هم نیستند.
وی با اشاره به اینکه چنین ادعاهایی مبنی بر فروش سوالات کنکور و حتی امتحانات نهایی در فضای مجازی کاملا جعلی بوده و دانشآموزان نباید به این آگهیهای دروغین اعتنا کنند، از عموم شهروندان خواست ضمن توجه جدی به توصیههای پلیس فتا فریب این گونه کلاهبرداریها نخورند و در صورت مشاهده موارد مشکوک و هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.gov.ir گزارش کنند و ویا از طریق مرکز فوریتهای سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ تماس حاصل کنند.