به گزارش بشری، مرتضی صابری با اعلام این خبر گفت: ۱۳٫۶۹ هکتار از اراضی شهرکهای صنعتی قشم که در دو دهه گذشته به ۱۹ سرمایهگذار واگذار شده بود، به مرحله فسخ قرارداد رسیده است.
وی با اعلام اینکه ۱۹ شرکت یاد شده هیچگونه عملیات ساخت و ساز روی زمینهای دریافتی انجام ندادهاند، افزود: موضوع فسخ قرارداد این شرکتها پس از معرفی به مدیریت حقوقی سازمان منطقه آزاد قشم برای تصمیم نهایی به دستگاه قضایی این شهرستان ارجاع داده شده است.
مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: در کنار فسخ قرارداد شرکتهای غیرفعال، براساس تاکید و حمایت مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم و معاونت اقتصادی و سرمایهگذاری سازمان منطقه آزاد قشم، دو اقدام مهم برای پیشگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی در دستور کار مدیریت صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه ازاد قشم قرار گرفت.
به گفته وی، سال گذشته با حذف رویههای دست و پاگیر و اقدامات طولانی اداری از جمله حذف دریافت اسناد اعتباری از سرمایهگذاران، موفق شدیم پروانه بهرهبرداری پنج شرکت فعال در شهرک صنعتی تولیدی که به دلایلی موفق به دریافت پروانه نشده بودند را صادر و آنها را به چرخه تولید و اشتغال جزیره باز گردانیم.
صابری یادآور شد: از طریق کارگروه رفع موانع تولید استانداری هرمزگان و حمایت مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان، معاون امور اقتصادی استانداری هرمزگان و در راستای رفع موانع تولید واحدهای تولا جزیره قشم، موفق به مصوبهای برای حذف مالیات بر ارزش افزوده چند شرکت دانشبنیان در قشم شدیم که از جلبکها و ماهیهای خُشک برای تولید کود گیاهی فعالیت میکردند.
وی همچنین بیان داشت: هم اینک ۲۳۰ شرکت در شهرکهای تولا، فجر و کاوه منطقه آزاد قشم با افزون بر ۶ هزار و ۳۰۰ نیروی کار، مشغول فعالیت هستند.
جزیره قشم در جنوب ایران به عنوان منطقهای با امتیازات ویژه سرمایهگذاری و با داشتن ۳ شهرک صنعتی و یک سایت صنایع شیلاتی و یک سایت هاب انرژی، فرصتی برای حضور فعالان اقتصادی ایرانی و خارجی است.