به گزارش بشری، نشست بررسی مشکلات صیادان، سردخانهها و کارخانجات تن ماهی استان با حضور مدیرکل دفتر بهبود کیفیت فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران و نماینده کنسرسیوم آبزیان در سالن جلسات اداره کل شیلات هرمزگان برگزار شد.
مسعود بارانی در این نشست با اشاره به نقش شیلات در تامین قسمتی از پروتئین با ارزش جامعه و حصول منابع ارزی و درآمد ملی گفت: صنعت شیلات میتواند نقش بسیار مهمی در درآمدزایی، اشتغال و تامین نیازهای پروتئینی مردم داشته باشد.
وی، توسعه فعالیتهای واحدهای فرآوری و بسته بندی آبزیان، پیگیری افزایش بازار مصرف آبزیان، ارتقای سرانه مصرف آبزیان، فرهنگسازی مصرف سرانه آبزیان، ترغیب و هدایت سرمایهگذران در زمینه طرحهای توسعهای، ارتقاء کیفیت و صنایع پیشین و پسین شیلاتی را از مهمترین برنامههای این حوزه شیلات خواند.
مدیرکل شیلات استان هرمزگان ادامه داد: کنترل و نظارت بر کیفیت جابجایی، نگهداری، توزیع و عرضه آبزیان و فرآوردههای شیلاتی بر اساس استانداردهای مصوب و دستورالعملهای ابلاغی و نظارت مستمر و دورهای بر فعالیتهای واحدهای فرآوری بسته بندی آبزیان از دیگر اولویتهای شیلاتی است.
مدیرکل دفتر بهبود کیفیت فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات هم با تاکید بر اهمیت زنجیره تن ماهیان گفت: شیلات در استان هرمزگان به محوری طلایی برای توسعه پایدار به ویژه در حوزه اقتصاد دریا محور بدل شده است.
مختاری، تولید شیلاتی پایدار، رعایت استانداردهای بهداشتی در تولید محصولات شیلاتی، افزایش بهرهوری واحدهای تولیدی محصولات شیلاتی و بکارگیری علوم و فناوریهای جدید را از اهم موضوعات پیش رو توسعه بیش از پیش شیلات خواند.
در این نشست حاضرین در ارتباط با افزایش سطح تعاملات، توسعه و گسترش فعالیتهای مشترک تبادل نظر کردند و مقرر شد تا پیگیریهای لازم در ارتباط با ارتقای تعامل و همکاری با نگاه بر تولید ایمن و پایدار صورت پذیرد.