به گزارش بشری، مدیرکل شیلات استان در دیدار با رئیس جهاد دانشگاهی استان گفت: فعالیت دانشگاهی و تحقیقاتی در تحقق برنامههای شیلاتی به ویژه در برنامههای توسعهای شیلات از اهمیت ویژه برخوردار است.
وی از جهاد دانشگاهی بهعنوان یک ظرفیت ویژه برای آموزش نیروهای تخصصی و ایجاد دانش کاربردی یاد کرد و گفت: وجود ۱۱۳ هزار تن ظرفیت پرورش ماهی در قفس، حدود ۵۰ هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو و ظرفیتهای ماهیان زینتی، گرمابی، خاویاری و جلبک بیانگر جایگاه ویژه هرمزگان در زمینه های شیلاتی است.
مدیرکل شیلات استان هرمزگان عنوان کرد: جهاد دانشگاهی یکی از بازوهای خوب در زمینه آموزشهای شیلاتی و استارتاپها در حوزههای شیلاتی است.
وی ادامه داد: بی شک تعامل و همکاریهای موجود بین شیلات و جهاد دانشگاهی میتواند زمینه ساز اجرایی شدن سیاستهای سازمانی دو طرف و تحقق شعار سال و منویات مقام معظم رهبری به ویژه در حوزه تحقق شعار سال باشد.
بارانی با اشاره به جایگاه ویژه شیلات در استان هرمزگان و همچنین جایگاه ویژه جهاد دانشگاهی در بین مراکز علمی خازرنشان کرد: بی تردید ارتقای استفاده از این ظرفیتها میتواند موجبات توسعه بیش از پیش را فراهم سازد.
شیلات از محورهای توسعه هرمزگان است
رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان هم گفت: بدون شک میتوان شیلات را یکی از فعالیتهای محوری و اساسی در استان هرمزگان به ویژه در نواحی ساحلی استان و محور طلایی توسعه استان هرمزگان یاد شده است.
احمد زاهری، همکاری در مباحث تحقیقاتی، علمی کاربردی، بومی سازی پروبیوتیکها، توسعه تکثیر و پرورش جلبکها، سامانههای پایش مزارع پرورش آبزیان و تامین بخشی از نیازهای پژوهشی و تحقیقات شیلاتی را از جمله زمینههای همکاری دو طرف خواند.
وی با اشاره به ظرفیت استان هرمزگان در حوزه منابع دریایی و موقعیت خاص آن در کشور، تصریح کرد: تعامل و همکاری دستگاههای اجرایی و مراکز علمی میتواند یکی از مهمترین محورهای توسعه اقتصاد دریا محور و همافزایی باشد.