به گزارش بشری، ابراهیم رستم گورانی با اعلام این خبر گفت: محصولات تولید شده توسط فعالان هنرمند حوزه صنایع دستی قشم که با اصالت و تاریخ غنی قشم منطبق است، یکی از ابزارهای رسیدن به درآمد پایدار می باشد که تاکنون مغفول مانده است.
وی ادامه داد: سالانه میلیونها گردشگر به جزیره قشم سفر میکنند و ما موفق شدهایم در ایجاد درآمد پایدار برای جامعه محلی از طریق راهاندازی اقامتگاههای بومگردی تاحدودی موفق عمل کنیم اما تاکنون توجه کمی به حوزه برندینگ و تجاری سازی صنایع دستی قشم شده است.
مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم افزود: ۱۵ مرداد همافرینس طرح تینال صنایع دستی به منظور شناسایی دقیق تعداد فعالان و هنرمندان جزیره و رشتههای تخصصی فعال و ساماندهی آنها برگزار و سپس دورههای آموزشی شروع میشود.
وی گفت: این دورهها از خلق ایده تا بسته بندی و برندینگ با برگزاری کلاسهای تخصصی از جمله آموزش چرم دوزی، حصیربافی، رنگ شناسی، دوخت سنتی، لبه بافی و نقطه کوبی روی سفال شروع شده و در ادامه سایر رشته ها نیز آموزش داده میشود.
این مسئول خاطرنشان کرد: در پایان دوره نیز ضمن صدور گواهی نامه معتبر، پس از بررسی کیفیت محصولات، مجوز ساخت صنایع دستی استاندارد نیز به هنرمندان اعطا میشود.