به گزارش بشری، امیر قبادی در تشریح این کلان پروژه تامین و توزیع برق گفت: طرحهای یاد شده شامل احداث ۳ پست هوایی، اصلاح ۲۴۰ متر شبکه متوسط هوایی، احداث ۱ کیلومتر شبکه ضعیف هوایی، احداث ۱ کیلومتر شبکه روشنایی به همراه نصب ۷۰ چراغ الایدی ۱۵۰وات روشنایی معابر است.
وی با تاکید بر اینکه از همه ظرفیتهای قانونی برای تامین و توزیع برق پایدار در جزایر ایرانی بهرهگیری میشود، خاطر نشان کرد: این حجم پروژه با در نظر گرفتن شرایط خاص جغرافیایی و فاصله دریایی از زمان تهیه طرح تا اتمام آن حدود ۲ ماه زمان برد و در نوع خود یک شاخص کم نظیر از کیفیت کار و سرعت اجرا به ثبت رساند.
مدیر برق جزایر شرکت توزیع برق استان هرمزگان همچنین با بیان اینکه مولد ۵۰۰ کیلوولت تولید برق در جزیره زیبای تنب کوچک پیش از این وارد مدار تولید برق شده، اظهار کرد: با تعمیرات اساسی و اورهال سامانههای تامین برق در جزیره تنب کوچک، نصب و راهندازی یکدستگاه مولد ولوو ۵۰۰ کیلواتی در جزیره استراتژیک تنب کوچک در اولویت قرار گرفت و این طرح با همت و تلاش نیروهای فنی و عملیاتی برق جزایر با موفقیت انجام شد.
وی ادامه داد: این مولد با اعتباری حدود ۴۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات شرکت توانیر تهیه شده و برق پایدار و مطمین را برای مشترکین و ساکنان جزیره تنب کوچک تامین میکند.
به گفته این مسئول، توسعه زیر ساختهای برق بخصوص در جزایر از اهمیت خاصی برخوردار است و با توجه به مسافت طولانی و شرایط خاص جزایر ایرانی توسعه این زیرساختهای ارتباطی در اولویت کاری شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان قرار دارد.
وی اضافه کرد: در جزایر تنب کوچک و بزرگ با نصب سامانههای پایش و کنترل پذیری شبکه، امکان پایش چگونگی تولید و مصرف انرژی برق فراهم نیز شده است.
جزایر بوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک در تنگه هرمز بهعنوان نقاط راهبردی، نقش مهمی در امنیت و نظارت در خلیجفارس دارند؛ این جزایر به تقویت دفاع میهن اسلامی و حفظ امنیت کشتیرانی کمک میکنند و بهعنوان سنگرهای دفاعی کشور عمل میکنند.
جزیره تنب کوچک در تقسیمات کشوری بخشی از شهرستان بوموسی است، این شهرتان شامل جزیرههای بوموسی، تنب بزرگ، تنب کوچک، سیری، فارور بزرگ و فارور کوچک است.