به گزارش خبرنگار بشری، درحال حاضر باتوجه به شرایط موجود در جامعه پوشش آنتن دهی و اینترنت مناسب برای همه مردم از اهمیت ویژه برخوردار است و شاید بتوان گفت جزء ضروریات به شمار میرود.
تلاشهای مختلفی برای اتصال اقصی نقاط کشور و استان به اینترنت و پوشش مناسب تلفن همراه انجام شده، باوجود این هنوز هم برخی نقاط از وضعیت نامطلوب رنج میبرند که شهرستان خمیر یکی از این مناطق است.
به گفته اهالی بندر خمیر، وضعیت آنتن دهی و اینترنت اپراتورهای همراه اول و ایرانسل به حدی نامطلوب است که برای داشتن آنتن باید تلاش زیادی کرده و حتی مجبور هستند از منزل خارج شوند.
آنطور که این اهالی عنوان میکنند، وضعیت اینترنت هم در حدی است که ارسال فایلهای ساده ساعتها طول میکشد.ورود مدعیالعموم و مسئولین ارشد استان به وضعیت مدیریت مخابرات مطالبه یکی از شهروندان خمیر بود، چرا که دسترسی به خدمات مخابرات بهنوعی حقوق عامه است.
مسئولین اداره مخابوات چندین سال است که درباره ارتقای زیرساختها و کاهش چالشهای آنتندهی و پوشش اینترنت، قولهای مختلفی دادهاند اما آنچه در عمل شاهد آن هستیم، انتظار مردم، در دست داشتن گوشی تلفن همراه و خیره شدن به صفحه نمایش برای ارسال پیامها و فایلها است.
وعده ارتقای زیرساختها در برخی روستاها هم به نصب دکل بدون هیچ ابزار ارتباطی محدود شده که روستای پرنیمه از بخش رویدر و روستای آرابی بخش کهورستان ازجمله این روستاها است.جای تامل است که اهالی این روستا برای استفاده از اینترنت مجبور باشند به محدوده رویدر و یا کهورستان مراجعه کنند.
دهستان کشار و مرکز بخش کهورستان، شهرک رودبار در بخش رویدر و روستای چاهرو، درگور و گریشیخ از توابع بخش مرکزی از دیگر مناطقی هستند که مشکل اینترنت و آنتن دهی در آن به طور چشمگیری قابل مشاهده است.
در مناطقی هم که پوشش آنتن دهی و اینترنت وجود دارد، با قطعی برق که این روزها با آن دسته و پنجه نرم میکنیم، آنتنها هم قطع میشود.
باید توجه داشت که اینترنت و آنتن دهی اپراتورهای همراه در دنیای امروز یک وسیله ارتباطی عادی نیست، بسیاری از مشاغل، آموزشها و حتی انجام کارهای روزمره به آن وابسته است و از این رو اختلال در آن، بخش قابل توجهی از زندگی روزمره مردم را با چالش مواجه میکند.
ضعف زیرساختهای مخابراتی با آموزش، اشتغال و اقتصاد رابطه مستقیم دارد و یکی از ارکان مهم توسعه به شمار میرود، از این رو باید مسئولین نسبت به آن توجه ویژه داشته باشند.
شاید باید برای شهرستانها و مناطق محرومتر و کمتر توسعه یافته ردیفهای بودجه ویژه درنظر گرفته شود تا زودتر به نتیجه برسد.