به گزارش بشری، نشست آغاز ارزیابی شاخصهای ایمنی، حریق، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران در بندر شهید رجایی برگزار شد.
حسین عباسنژاد در این نشست گفت: ارزیابی شاخصهای کلی این مجتمع بندری در دو حوزه بررسی عملکرد بخش حاکمیتی و بخش خصوصی انجام میشود.
وی لزوم نظارت دقیق بر فرآیندهای جاری در بندر در راستای پیشگیری از سوانح و حوادث جانی و آلودگیهای محیط زیست را یادآور شد و ادامه داد: در حوزه بخش خصوصی تمامی تامینکنندگان براساس شاخصهای اصلی ۵۳ گانه مورد ممیزی قرار خواهند گرفت.
به گفته مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، در طول سال گذشته شرکتهای خصوصی و پیمانکاران توسط کارشناسان HSE این مجتمع بندری مورد ممیزی و نظارت قرار گرفتند و ارتقای قابل توجهی در این بخش صورت گرفته است.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی گفت: از آنجایی که بندر شهید رجایی بهعنوان بزرگترین بندر تجاری کشور دارای تنوع کالا و خدمات بوده، به تبع آن ظرفیت خطرات و ریسکهای ایمنی، بهداشت و محیط زیست در این بندر نیز متعدد و متنوع خواهد بود، ممیزان باید بر ارزیابی شرکتهای بخش خصوصی به صورت ویژه توجه و تمرکز داشته باشند.
وی در این رابطه به اثرگذاری این اقدام اشاره کرد و افزود: نتایج پایش سالیانه شاخصهای ایمنی، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل توسط ارزیابان متخصص در شناسایی نقاط ضعف و قوت هدفگذاری و برنامهریزی اداره ایمنی، بهداشت و محیط زیست به منظور بهبود و ارتقای وضعیت موجود تاثیر گذار خواهد بود.
ارزیابی شاخصهای ایمنی، حریق، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران در بندر شهید رجایی از روز شنبه ۱۹ خرداد توسط ۱۲ ارزیاب متخصص به مدت ۵ روز آغاز شده، گزارش نهایی آن روز چهارشنبه این هفته جمعبندی و در نشست اختتامیه اعلام خواهد شد.