به گزارش خبرنگار بشری، کارگاه آموزش تئوری و عملی آرد کامل، نان سالم در حاشیه اولین نمایشگاه محصولات غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته در بندرعباس برگزار شد.
محمدرضا خواجه در حاشیه این کارگاه گفت: برای جذابیت و استقبال بیشتر مردم و توجیه اقتصادی برای مشارکت کنندگان، پیشنهاد میشود نمایشگاه بعدی باعنوان نان، شیرینی و شکلات برگزار شود.
وی، برگزاری کارگاه تخصصی درباره آرد و نان کامل را از نقاط قوت این نمایشگاه برشمرد و عنوان کرد: نان کاملترین و متعادلترین غذای بشر است و برگزاری نشست تخصصی باعث میشود، نان در مرکز توجه قرار گرفته و به عقب افتادگی اینچحوزه از نظر نرخ و کیفیت که در هرمزگان هم شاهد آن هستیم کمک شود.
طراح پروژه بهینه سازی نانهای سنتی ادامه داد: در کمیسیون اصل نود داشتن نرخ متفاوت برای آرد و نان کامل مطرح شده و میتوان از این ظرفیت استفاده کرد، نرخ نان در هرمزگان ۵۰۰ تومان و بسیار پایین است؛ از این رو میتوان افزایش ۵۰ درصدی را اعمال کرد که البته قیمت زیادی نخواهد بود و اینطور نیست که نانوایان سود ببرند.
نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان ادامه داد: طرح هوشمندسازی نان و سامانه نانینو به نان و نانوایان ضربه جدی زده و آن را در سراشیبی مرگ قرار داده، از این رو از رئیس جمهور درخواست داریم در این طرح تجدید نظر شود، چرا که این روند به کاهش کیفیت و وزن منجر میشود.
وی داشتن فیبر، مغز و جوانه گندم را از ویژگیهای آرد کامل برشمرد و گفت: با سبوسگیری این بخشها از بین میروند، باتوجه به اینکه در متاطق محروم امکان تامین فیبر مورز نیاز بدن از طریق نیوه، سبزی و حبوبات کم است، میتوان آرد و نان کامل را در این مناطق مورد توجه قرار داد.
اولین نمایشگاه محصولات غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته با حضور فعالین این حوزه در بندرعباس آغاز بکار کرده و تا نهم بهمن از ساعت ۱۶ تا ۲۲ همراه با نشستها و کارگاههای تخصصی پذیرای علاقمندان خواهد بود.