به گزارش بشری، مهدی دوستی، ظهر امروز در آئین اعطای مجوزهای صیادی و کارتهای معافیت از خدمت سربازی چند تن از اهالی شهرستان بوموسی گفت: تلاشهای زیادی در دولت برای خدمات رسانی شایسته به مردم جزیره بوموسی انجام شده است.
وی افزود: از خدمات شاخص و ماندگار میتوان به اخذ ۶۳ مجوز اختصاصی صید، سهمیه جذب معلم بومی و معافیت طبق قانون مشمولان دارای شرایط بوموسی اشاره کرد.
استاندار هرمزگان ادامه داد: همچنین به همت و همراهی نمایندگان مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی اقدامات خوبی برای حل مشکل تردد مردم بوموسی انجام و ردیف بودجه جداگانه ۵۰ میلیاردی اختصاص داده شده که تمام پروازها تا پایان سال را پوشش خواهد داد.
وی با تاکید بر آماده سازی بندر چند منظوره بوموسی و تلاش برای حل مشکلات تجهیزات درمانی از جمله رادیولوژی و سونوگرافی تصریح کرد: در زمینه احداث و تجهیز کتابخانه و آسفالت معابر نیز وعده داده بودیم که درحال انجام است.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان افزود: همچنین برنامه تحول آفرین طرحهای توسعهای مبلمان شهری بوموسی در دست اجراست و در حوزه تأمین آب شرب نیز عملیات اجرایی فاز دوم آب شیرینکن جزیره آغاز و احداث سایت پسماند نیز شروع میشود.
دوستی با تاکید بر اینکه جزیره بوموسی سینه ستبر ایران و ایرانیترین نقطه کشور است، گفت: مردم این جزیره در خط مقدم صیانت از خلیج فارس هستند و بر همین مبنا ما خود را خادم مردم این جزیره میدانیم و تلاش میکنیم شرمنده نباشیم.
۴۰ میلیارد پروژه شهرداری بوموسی افتتاح شد
در ادامه حضور استاندار هم، با حضور استاندار هرمزگان، طرحهای توسعه شهری مرتبط با شهرداری بوموسی به ارزش ۴۰ میلیارد تومان به بهرهداری رسید و ۲ پروژه شهری هم با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان نیز کلنگزنی شد.
این طرحهای شهری بهرهبرداری شده شامل بلوار پلاژ غدیر، بلوار مدافعان حرم، بوستان شهید ستار محمودی، آسفالت شهرک مروارید، آسفالت شهرک صیادان، آسفالت محوطه ۱۸ واحدی مسکنملی و پیاده رو سازی سطح شهر به ارزش ۴۰ میلیارد تومان بود.
پروژه تأسیسات سیلندر پر کنی و سوله سایت پسماند جزیره بوموسی به ارزش ۱۵ میلیارد تومان کلنگزنی شد.
افتتاح پروژههای بهداشتی و زیرساختی
در حوزه درمان، آبرسانی و توسعه زیرساختهای بندری هم طرحهایی مورد بهرهبرداری قرار گرفت که سونوگرافی، رادیولوژی و سیتی اسکن بیمارستان پارس ازجمله آنها است.
تجهیزات رادیولوژی با اعتبار ۷۰ میلیارد ریال و تجهیزات سیتیاسکن با اعتبار ۸۰ میلیارد ریال و تجهیزات سونوگرافی با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال مورد بهرهبرداری قرار گرفتند.
در ادامه این سفر آب شیرینکن ۲ هزار مترمکعبی تنب بزرگ با اعتبار ۸۴ میلیاردی مورد بهرهبرداری قرار گرفت و کلنگ آغاز عملیات اجرایی فاز دوم آب شیرینکن یکهزار و ۵۰۰ مترمکعبی بوموسی با اعتبار ۷۰ میلیارد تومان نیز به زمین زده شد.
پایانه مسافربری بینالمللی دریایی بندر بوموسی دیگر پروژهای بود که با اعتباری در حدود ۲۰۰ میلیارد تومان به بهرهبرداری رسید.
این بندر سه خط مسافری به بندرعباس، بندرلنگه و شارجه امارات دارد که در مدت زمان ۶ ماه احداث و امروز مورد بهرهبرداری قرار گرفت.