به گزارش بشری، محمد کریمی در نشست با مدیران و معاونان برق استان گفت: تنها راه کاهش ناترازیها در تولید و مصرف برق در ۲ اقدام مهم خلاصه میشود، که اقدام نخست تنوع بخشی به سبد تامین انرژی برق از طریق انرژیهای تجدید پذیر و دومین اقدام توجه به مدیریت مصرف و بهینه سازی آن است.
وی تنوع بخشی به سبد انرژی را یک ضرورت و نیاز اساسی دانست و اضافه کرد: تنوع بخشی به سبد انرژی به این معنی است که فرهنگ استفاده از انرژیهای پاک در جامعه ما نهادینه شود و مصرف کنندگان انرژی از تمامی منابع و ظرفیتهای موجود در تامین برق مصرفی خود استفاده کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان یادآور شد: همه میدانیم که ظرفیت نیروگاههای بخار و گازی و نیروگاههای حرارتی در کشور محدود است و براساس برنامه هفتم تمام دستگاهها، صنایع و واحدهای خدماتی موظف هستند بخشی از برق مصرفی خود را از طریق سرمایهگذاری در تولید انرژیهای تجدیدپذیر تامین کنند.
کریمی، مولفههای اصلی برای مصرف بهینه برق را برشمرد و گفت: در موضوع مصرف بهینه برق، جلب مشارکت مردم با آموزش، فرهنگسازی و تغییر در سبک زندگی و رفتار آنان ضرورت دارد.
وی ادامه داد: باوجود تاثیر فرهنگسازی و آموزش، چیزی که بهعنوان شاخص و رویکرد اصلی مطرح است، تعریف الگوی مصرف برای تمامی تعرفهها و استفاده از سیاستهای قیمتی برای مصارف بالاتر از الگو است که باید به درستی اعمال شود.
این مسئول درباره راهکارهای کاهش ناترازی اظهار کرد: یکی از این راهکارها کاهش مصرف سوختهای فسیلی است، انرژیهای فسیلی مثل گاز و مازوت و گازوییل در تولید برق همیشه مورد توجه قرار گرفت و اکنون به جایی رسیدهایم که حتی اگر بخواهیم نیروگاه با سوخت فسیلی هم ایجاد کنیم در تامین سوخت دچار چالش هستیم.
معاونان شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان نیز در این نشست گزارشی از عملکرد یکساله و اهداف و برنامههای سال ۱۴۰۴ را تشریح کردند.
یکی دیگر از موضوعات این نشست تبیین ۳۶ بسته مدیریت مصرف برای عبور از پیک بار سال ۱۴۰۴ بود که با تمام جزئیات توسط مدیرعامل تشریح و جهت برنامهریزی و اقدام به تمامی مدیران ابلاغ شد.
در پایان از عملکرد مدیران و معاونان شرکت توزیع نیروی برق در ستاد و شهرستانها قدردانی شد.