به گزارش بشری، آئین انعقاد تفاهمنامه همکاری احداث مرکز خدمات رفاهی مجتمع آموزشی، درمانی و پژوهشی پیامبر اعظم (ص) بندرعباس با حضور مسئولین برگزار شد.
مهدی دوستی در این مراسم گفت: وضعیت همراهان بیمار در بیمارستان شهید محمدی از جمله موضوعاتی بود که علاوه بر تشدید رنج بیماری و بیمار داری به چهره استان هرمزگان نیز ضربه میزد و خوشبختانه با عزم اتاق بازرگانی قرار است این نقیصه برطرف شود.
وی عنوان کرد: ابتدای دولت شهید رئیسی سرانه تختهای بیمارستانی در استان هرمزگان ۱.۳ درصد بود اما در این دولت بیمارستانهای کودکان بندرعباس، بیمارستان بستک و بیمارستان نیروی دریایی ارتش به بهرهبرداری رسید و بیمارستانهای ۵۶۱ تختخوابی، ۲۴۶ تخت خوابی و بیمارستان میناب افتتاح خواهند شد.
استاندار هرمزگان ادامه داد: با تکمیل این بیمارستانها سرانه تختهای بیمارستانی در استان هرمزگان به ۱.۹ خواهد رسید که بالاتر از سرانه کشوری است.
وی با اشاره به بهرهبرداری از دانشکده دندانپزشکی بندرعباس در دولت سیزدهم، گفت: این دانشکده علاوه بر اینکه متصدی امور آموزشی حوزه دندانپزشکی در استان است دارای ۲۲۰ یونیت مجهز دندانپزشکی نیز است که از این بابت یک بیمارستان کامل به شمار میآید.
توجه به نیروی انسانی در کنار زیرساختها
وی بیان کرد: نگاه ما به توسعه به شکل متری نبوده بلکه بهصورت اکوسیستمی عمل کردیم و علاوه بر زیرساختها به تربیت نیروی بومی متخصص نیز توجه داشتهایم چنانچه با تلاشهای انجام شده دانشکدههای علوم پزشکی شرق و غرب هرمزگان از مهر ماه سال گذشته پذیرش دانشجوی خود را آغاز کردند.
نمانیده عال یدولت در استان هرمزگان هرمزگان همچنین به اخذ مجوز جذب ۲ هزار و ۵۰۰ نفر پرسنل برای بخش بهداشت و درمان، راهاندازی ۵۲ داروخانه جدید در استان، افزایش تعداد داروخانههای تخصصی هرمزگان از یک داروخانه به ۲۰ داروخانه، استقرار هواپیمای اورژانس و ارائه تسهیلات به مطبها و کلینیکها در شهرهای هدف به عنوان دیگر دستاوردهای دولت سیزدهم اشاره کرد.