به گزارش بشری، مریم نوری بالانجی با اعلام این خبر گفت: قرارداد ۴۲ نفر از متقاضیان این حوزه نهایی شده که با تکمیل فرآیند سنجش توانمندی فنی-مالی سایر متقاضیان، تمام اراضی به صورت همزمان به سرمایهگذاران این حوزه تحویل و عملیات آماده سازی، تجهیز و ذخیره سازی لارو میگو آغاز خواهد شد.
وی عنوان کرد: در راستای صیانت از بیتالمال، جلوگیری از واگذاری بیرویه اراضی و تخریب محیط زیست، حفظ امنیت غذایی کشور و اشتغالزایی جوانان خصوصا بومیان و نیز معرفی جزیره جهانی قشم بهعنوان قطب صادرات محصولات شیلاتی و پیشران در اقتصاد دریا محور کشور، برای اولین بار در خاورمیانه در سایتی ۱۷۰ هکتاری درنظر گرفته شده است.
مدیر شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم ادامه داد: این سایت مزین به نام شهدای خدمت با به کارگیری علوم نوین و استفاده از اراضی با سطح مقطع کمتر نسبت به پرورش میگو به روش سنتی سنوات گذشته، تمامی تلاش خود را جهت بهرهمندی سرمایهگذاران از امتیازات ویژه این روش فراهم کرده است.
هدفگذاری برای تولید سالانه ۲۱ هزار تن میگیو تا سال ۱۴۰۶
وی بیان کرد: پیشبینی میشود با عملیاتی شدن چشم انداز میان مدت ۳ ساله این مدیریت در پایان سال ۱۴۰۶ بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان جذب سرمایه و بیش از ۵ هزار نفر اشتغال و ۲۱ هزار تن تولید میگو به روش نوین متراکم در این صنعت داشته باشیم.
این مسئول تصریح کرد: با توجه به اینکه رویکرد این مدیریت تولید دانش بنیان با ارائه بستهها و مشوقهای حمایتی از تولید کنندگان است، امیدواریم گامی بلند در جهت جهش تولید محصولات شیلاتی، افزایش ضریب امنیت غذایی در کنار حمایت کامل از تولید کنندگان این حوزه برداشته شود.
وی ادامه داد: لازم است تولیدکنندگان در ۳ سال ابتدایی انعقاد قرارداد مشارکت از درآمد سرمایهگذاران با سازمان منطقه آزاد قشم و تا زمان تثبیت چرخه تولید واقعی از پرداخت هر گونه حق مشارکت قید شده در قرارداد معاف باشند.