به گزارش بشری، سرهنگ احسان بهمنی با اشاره به پایان یافتن تبلیغات مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری گفت: ظرفیت فضای مجازی و شبکههای اجتماعی با عنایت به تعداد اعضا و سهولت انتشار مطالب و سطح گسترده تبلیغاتی، یکی از بهترین گزینههایی است که پیش روی کاندیداهای ریاست جمهوری قراردارد و این روش تبلیغی نسبت به سایر روشها، هم هزینههای کمتری و هم فراگیری گستردهتری دارد.
وی ادامه داد: پلیس فتا بر حسب مأموریتهای ذاتی و محوله خود به صورت عام فضای مجازی را رصد میکند و هرگونه جرائم و موارد مغایر با قوانین و موازین تعیین شده را احصاء کرده و به مراجع قضایی اعلام میکند.
رئیس پلیس فتای استان هرمزگان با دعوت از هموطنان به حضور حداکثری و پرشور در پای صندوقهای رأی، تصریح کرد: هدف از تدوین و ابلاغ دستورالعمل فعالیت تبلیغاتی انتخابات در فضای مجازی، بهرهگیری از ظرفیتها و فرصتهای فضای مجازی برای ایجاد شور انتخاباتی، افزایش مشارکت مردمی در انتخابات، مقابله با تخریب و شائبه افکنی علیه نامزدهاست.
وی با بیان اینکه یکی از آفتهای فضای مجازی در دوران انتخابات افزایش شایعات بی پایه و اساس بر علیه اشخاص و گروههای سیاسی است، به هموطنان توصیه کرد، ضمن حفظ هوشیاری، از عضویت در گروههای ناشناس و ارسال اطلاعات شخصی و حسابهای مالی به افراد غریبه جدا خودداری کنند و به هیچ عنوان محتوای کذب و شایعات موجود در فضای مجازی را باز نشر نکنند.
این مقام انتظامی استان هرمزگان یادآورد شد: پلیس فتا به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به شهروندان بوده و آنان می توانند مشکلات خود را در خصوص فضای مجازی با مراجعه حضوری و همچنین استفاده از سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریتهای سایبری، لینک ثبت گزارش های مردمی و یا Cyberpolice@ در تمام شبکههای اجتماعی داخلی با ما در میان بگذارند.