به گزارش بشری، احسان کامرانی در نشست بررسی راهاندازی شعبه دانشگاه هنر در بندرعباس گفت: به منظور گسترش و ارتقای هنرهای بومی و توسعه رشتههای دانشگاهی هنر و تربیت نیروی انسانی کارآمد در عرصه فعالیتهای هنری و صنایع دستی، راه اندازی شعبه دانشگاه هنر ایران و مرکز خلاق و نوآوری دانشگاه هنر در بندرعباس اهمیت دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان با بیان اینکه سال گذشته تفاهمنامه سه جانبهای میان استانداری هرمزگان، دانشگاه هرمزگان و دانشگاه هنر منعقد شده، اظهار کرد: هدف از این همکاری توسعه ظرفیتهای هنری و بهرهگیری از استعدادهای هنرمندان بومی استان است.
دانشگاه هنر در حفظ و ترویج هنرهای سنتی نقش مهمی دارد
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان هم با بیان اینکه استان هرمزگان دارای ظرفیتهای هنری بالقوه زیادی است، افزود: آموزش صنایع دستی و هنرهای سنتی در دانشگاه نه تنها موجب ارتقای مهارتهای فردی میشود بلکه بستری برای تولید کالاهای فاخر و توسعه بازارهای جدید و اشتغال پایدار را به دنبال خواهد داشت.
محمد محسنی بیان کرد: این مرکز میتواند بهعنوان نقاط تقاطع بین علم، هنر و فناوری عمل کند و میتواند راه حلهای جدیدی برای بهبود کیفیت و طراحی محصولات صنایع دستی ارائه دهند و نقش مهمی در حفظ و ترویج هنرهای سنتی ایفا کند.
ظرفیتهای بندرعباس برای راهاندازی دانشگاه هنر بررسی میشود
رئیس دانشگاه هنر ایران هم گفت: استان هرمزگان به دلیل نزدیکی با کشورهای حوزه خلیج فارس میتواند یک بازآفرینی را در کارهای هنری و صنایع دستی داشته باشد و این یک هنر است.
بهشید حسینی اظهار کرد: موضوع راهاندازی شعبه دانشگاه در بندرعباس در جلسه هیأت امنای دانشگاه مطرح خواهد شد برای بازدید از از ظرفیتها و زیرساختهای شهر بندرعباس در روزهای آینده به این شهر سفر خواهم کرد.