به گزارش خبرنگار بشری، کارگاه آموزش تئوری و عملی آرد کامل، نان سالم در حاشیه اولین نمایشگاه محصولات غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته در بندرعباس برگزار شد.
مریم معماری در حاشیه این کارگاه گفت: در این نشست تخصصی، درباره مشخصات آرد کامل و نحوه پخت نان سالم مطالبی توسط کارشناسان مطرح شد.
وی ادامه داد: نماینده علوم پزشکی هم ضمن ارائه آخرین نتایج تحقیقات صورت گرفته در حوزه آرد و نان، جدیدترین قوانین این حوزه را مطرح کرد که با رعایت آن میتوان نسبت به رفع دغدغه نانوایان اقدام کرد.
رئیس اداره صنایع غیرفلزی سازمان صمت استان هرمزگان بیان کرد: اعضای اتحادیه نانوایان و تعدادی از ماشینسازان از سراسر کشور در این کارگاه حضور داشته و پیشنهادها و دغدغههای خود را مطرح کردند.
وی خاطرنشان کرد: پیشنهادها و دغدغههای مطرح شده در شورای سلامت و امنیت غذایی و کارگروه آرد و نان استان پیگیری میشود تا به نتایج مثبت دست پیدا کنیم.
اولین نمایشگاه محصولات غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته با حضور فعالین این حوزه در بندرعباس آغاز بکار کرده و تا نهم بهمن از ساعت ۱۶ تا ۲۲ همراه با نشستها و کارگاههای تخصصی پذیرای علاقمندان خواهد بود.