• امروز : چهارشنبه - ۱۰ بهمن - ۱۴۰۳
کل اخبار : 3144اخبار امروز : 0
2
رئیس صنایع غیرفلزی سازمان صمت هرمزگان؛

دغدغه‌های پخت نان سالم در کارگاه تخصصی بررسی شد

  • کد خبر : 11625
  • 08 بهمن 1403 - 8:42
دغدغه‌های پخت نان سالم در کارگاه تخصصی بررسی شد
رئیس اداره صنایع غیرفلزی سازمان صمت استان هرمزگان گفت: در "کارگاه آموزش تئوری و عملی آرد کامل، نان سال" دغدغه نانوایان و فعالین این حوزه درباره پخت نان سالم و مشکلات موجود مطرح و بررسی شد.

به گزارش خبرنگار بشری، کارگاه آموزش تئوری و عملی آرد کامل، نان سالم در حاشیه اولین نمایشگاه محصولات غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته در بندرعباس برگزار شد.

مریم معماری در حاشیه این کارگاه گفت: در این نشست تخصصی، درباره مشخصات آرد کامل و نحوه پخت نان سالم مطالبی توسط کارشناسان مطرح شد.

وی ادامه داد: نماینده علوم پزشکی هم ضمن ارائه آخرین نتایج تحقیقات صورت گرفته در حوزه آرد و نان، جدیدترین قوانین این حوزه را مطرح کرد که با رعایت آن می‌توان نسبت به رفع دغدغه نانوایان اقدام کرد.

رئیس اداره صنایع غیرفلزی سازمان صمت استان هرمزگان بیان کرد: اعضای اتحادیه نانوایان و تعدادی از ماشین‌سازان از سراسر کشور در این کارگاه حضور داشته و پیشنهادها و دغدغه‌های خود را مطرح کردند.

وی خاطرنشان کرد: پیشنهادها و دغدغه‌های مطرح شده در شورای سلامت و امنیت غذایی و کارگروه آرد و نان استان پیگیری می‌شود تا به نتایج مثبت دست پیدا کنیم.

اولین نمایشگاه محصولات غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته با حضور فعالین این حوزه در بندرعباس آغاز بکار کرده و تا نهم بهمن از ساعت ۱۶ تا ۲۲ همراه با نشست‌ها و کارگاه‌های تخصصی پذیرای علاقمندان خواهد بود.

لینک کوتاه : http://boshrakhabar.ir/?p=11625

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.