به گزارش بشری، امیرعلی داود با اعلام این خبر بیان کرد: با فعالسازی بندر کاوه و ثبت رکورد تخلیه و بارگیری بیش از ۲۰ هزار TEU کانتینر و همچنین مدیریت و راهبری بهینه بندر بهمن و فعالسازی ظرفیتهای مغفول قبلی و همکاری مدیران و کارکنان معاونت اقتصادی و سرمایهگذاری شاهد رشد درآمد گمرکی بودیم.
وی ادامه داد: همچنین در ۱۰ ماهه نخست امسال تراز تجاری منطقه آزاد قشم به رقمی بیش از ۱۲۸ میلیون دلار رسید و پیشبینی میشود با برنامهریزیهای انجام شده این رقم تا پایان سال از ۲۰۰ میلیون دلار عبور کند.
مدیر گمرک سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: در این مدت بیش از ۲۳۹ میلیون دلار صادرات از محل تولید به خارج از کشور و صادرات مجدد انجام شده است.
وی افزود: همچنین در همین بازه زمانی بیش از ۱۳۰ میلیون دلار میلیون دلار واردات قطعی مواد اولیه، ماشین آلات و تجهیزات تولید، کالای مصرفی و کالای مسافری در منطقه انجام شد.
داود تاکید کرد: علیرغم کاهش درآمد و ارزش دلاری واردات کالای همراه مسافر به میزان ۱۸ درصد نسبت به سال گذشته با تلاش همکاران در مجموعه گمرک موفق شدیم با ایجاد درآمد پایدار از واردات از محل کالای تجاری ۱۵ درصد به داخل کشور، رکورد جدیدی در درآمد گمرکی منطقه آزاد قشم رقم بزنیم.
مدیر گمرک سازمان خاطرنشان ساخت: سرفصل جذب واردات کالاهای تجاری ۱۵ درصد که به صورت تبصره ۲ شناخته میشود؛ در زمره واردات قطعی مناطق منظور نمیشود و ذیل واردات قطعی سرزمین اصلی است و صرفا به عنوان محل ایجاد درآمد برای توسعه فعالیتهای عمرانی و زیرساختی در مناطق آزاد تخصیص مییابد و در همین مدت واردات این کالاها از ۵۰۰ میلیون دلار گذشت و امسال در این شاخص نیز با ثبت یک رکورد جدید، بالاترین میزان جذب واردات کالاهای تجاری ۱۵ درصد در تاریخ منطقه آزاد قشم محقق شد.