به گزارش بشری، مجتبی قهرمانی گفت: در راستای اجرای مصوبات سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان و دستورات ابلاغی از سوی معاون اول قوه قضاییه، پس از استمداد مدیران و کارگران کارخانه روی بندرعباس که به علت عدم تأمین خوراک مورد نیاز، خطوط تولید شمش روی تعطیل شده بود، دستورات ویژهای صادر شد.
وی افزود: برای مساعدت در این خصوص، با طرح موضوع در ستاد پیگیری سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی دادگستری و قرارگاه رصد و پایش تولید پس از صدور دستورات ویژه قضایی با همکاری و تعامل بسیار خوب دولت ضمن تأمین خاک روی مورد نیاز این کارخانه، خطوط تولید ورق روی و محصول نهایی آن که شمش روی است پس از بیش از دو سال فعالیت خود را از سر گرفتند.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان یادآور شد: با فعال شدن مجدد این واحد تولیدی، زمینه بازگشت به کار ۲۰۰ نفر از کارگران فراهم شده و ۳۰ نفر هم به صورت غیرمستقیم مشغول به کار شدهاند.
وی تأکید کرد: هماکنون با نظارت دستگاه قضایی، شرکت و کارخانه مذکور، تولید محصول شمش روی و عمل به تعهدات خود را شروع کرده و با تشکیل جلسات متعدد با مشتریان و جلب رضایت آنها، مهلت قانونی لازم جهت انجام تعهدات نیز اخذ شده است.
قهرمانی در ادامه با اشاره به تشکیل قرارگاه رصد و پایش تولید به منظور حمایت حقوقی و قضایی از صنایع و واحدهای تولیدی در دادگستری هرمزگان، تصریح کرد: تشکیل این قرارگاه، راهی برای مطرح کردن مشکلات مدیران واحدهای تولیدی با مسئولان قضایی استان است.
وی اضافه کرد: با توجه به تمهیدات اتخاذ شده در ستاد پیگیری سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی دادگستری استان، در اداره کل بازرسی نیز آمادگی پیگیری مشکلات تولیدکنندگان وجود دارد.
گفتنی است؛ در سفر اخیر رئیس قوه قضاییه به هرمزگان و در جریان بازدید حجت الاسلام والمسلمین خلیلی معاون اول قوه قضاییه از کارخانه تولید روی بندرعباس، مدیرعامل این شرکت با اشاره به تلاشهای قوه قضائیه برای رفع مشکلات این مجموعه گفته بود: در نتیجه این حمایتها از ابتدای امسال فعالیت شرکت از سرگرفته شده است، اما همچنان مشکل تأمین خاک معدنی برای تولید شمش روی وجود دارد که هم اکنون در نتیجه حمایتهای صورت گرفته، خاک روی مورد نیاز این کارخانه برای مدت یک سال تأمین شده است و خطوط تولید شمش روی پس از بیش از ۲ سال تعطیلی، فعالیت خود را از سر گرفتهاند.