به گزارش بشری، محمد صدیق ارم با اشاره به در پیش بودن عید قربان گفت: کارشناسان دامپزشکی روز قبل از عید قربان از ساعت ۶ تا ۲۰ در محلهای عرضه مجاز دام مستقر شده و برای خرید دام سالم جهت قربانی افراد را راهنمایی میکنند.
وی ادامه داد: در روز عید سعید قربان هم کشتارگاه دام قشم از ساعت ۶ تا ۲۰ آماده خدمت رسانی است و کشتار دام در آن به صورت رایگان انجام میشود.
رئیس اداره دامپزشکی قشم عنوان کرد: بازرسان هم هنگام ذبح دام در محل حضور دارند که شامل ۱۰ دامپزشک ناظر، ۳ بازرس بهداشت گوشت و یک نفر روحانی ناظر ذبح شرعی است.
این مسئول خاطرنشان کرد: استفاده از عینک و دستکش هنگام ذبح، نگهداری ۲۴ ساعته گوشت و ۴۸ ساعته امعا و احشام در یخچال پیش از مصرف ضرورت دارد.