به گزارش بشری، سی و چهارمین نشست شورای آرد و نان کیش با هدف ارتقاء کیفی و نظارت بر فعالیت نانواییهای جزیره برگزار شد.
رحیم سرهنگی در این باره گفت: تاکید بر ارتقای کیفی سلامت نان و نظارت کامل تیمهای بازرسی از نانواییها از مواردی بود که در این نشست مطرح شد.
وی ادامه داد: احداث نانوایی سیار با رویکرد پدافند غیرعامل، تامین آرد مشاغل خانگی، راهاندازی کافه نانها در سواحل و مراکز پرتردد و تایید فنی مجوز فعالیت نظارت بر عملکرد تولیدکنندگان نان فانتزی، قنادی و شیرینی از مصوبات این نشست بود.
مدیرعامل سازمان منطقه آراد کیش عنوان کرد: ورود آرد و تمام مواد اولیه تولیدکنندگان نان، قنادی و شیرینی پس از اخذ مجوزهای لازم با تایید اداره غله و تعزیرات آرد و رسیدگی به درخواست مجوز متقاضیان راهاندازی نانوایی از دیگر مصوبات این نشست بود.
رسیدگی به درخواست نانوایان کیش در راستای افزایش قیمت نان مانند سایر نقاط کشور و اعمال هرگونه تغییر به جلسه آینده شورای آرد و نان موکول شد.