به گزارش بشری، نشست هماندیشی شیلات هرمزگان با پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان با حضور مسئولین در سالن جلسات اداره کل شیلات هرمزگان برگزار شد.
مسعود بارانی در این نشست با اشاره به اینکه فعالیتهای علمی و پژوهشی لازمه توسعه پایدار در هر فعالیتی است، گفت: این مهم در زمینه فعالیتهای شیلاتی با توجه به پویایی، گستردگی و جمعیت بالای بهرهبرداران شیلاتی و تاثیر آن در اقتصاد و اشتغال استان نقش پر رنگتری دارد.
وی برپایی نشستهای منظم و پیوسته اداره کل شیلات هرمزگان با پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، توسعه فعالیتهای پژوهش محور، استفاده از پژوهشها و تحقیقات پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان در مدیریت صید و صید مسئولانه را مورد تاکید قرار داد.
مدیرکل شیلات هرمزگان ادامه داد: معرفی گونههای آبزیان در خطر انقراض، توسعه بهرهبری از پژوهش ها و تحقیقات پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای در مباحث بیماریهای آبزیان پرورشی، استفاده از مطالعات پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان در بازسازی و بهسازی ذخایر آبزیان هم از مواردی است که باید مورد توجه باشد.
توجه ویژه به فعالیت پژوهشی در راستای توسعه
در ادامه رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان فعالیتهای شیلاتی را یکی از محوریترین و تاثیرگذارترین فعالیتها در توسعه و اقتصاد استان خواند و تصریح کرد: خوشبختانه شیلات هرمزگان از روند و پیشرفت خوبی بهرهمند است.
محمد صدیق مرتضوی پژوهش را یکی از اساسی ترین نیازها برای نیل به پیشرفت و توسعه همه جانبه یک کشور دانست و گفت: قدرت استقلال هر کشوری بر پژوهش و تولید علم استوار است و فعالیتهای پژوهشی یکی از شاخصهای اصلی توسعه و پیشرفت محسوب میشود.