به گزارش بشری، داریوش محمودی با اعلام این خبر گفت: یکی از عوامل محدودکننده تولید، پمپهای آب گردشی بویلر هستند، که این تجهیزات جزء پمپهای خاصی است که در شرایط فشار و دمای بسیار بالا کار میکنند.
وی ادامه داد: باتوجه به اینکه حداکثر اختلاف دما بین پوسته پمپ و آب بویلر ۵۰ درجه سانتیگراد است، از متریال خاصی با درصد بالای کروم برای ساخت دیفیوزر، نازل، ایمپلر و شافت پمپ استفاده شده تا در شرایط دما و فشار بالا خواص مکانیکی ماده کاهش پیدا نکند، همچنین عایقبندی سیمپیچی موتور با مهارت زیاد انجام شده و از ایجاد اتصال کوتاه در موتور آن جلوگیری میکند.
مدیرعامل نیروگاه بندرعباس افزود: از آنجایی که پمپهای آب گردشی بویلر دارای کاربرد در نیروگاههای حرارتی با بویلرهای درامدار هستند و باتوجه به تحریمهای اعمال شده، امکان تهیه قطعات و خرید از شرکت تولیدکننده میسر نیست، کارشناسان و متخصصان این نیروگاه برای دستیابی به قطعات یدکی و همچنین تعمیر و بهینه سازی پمپهای معیوب، با عنایت به نیاز شبکه و جلوگیری از قطع برق در دمای ۷۰ درجه کوره و رطوبت ۹۰ درصد بندرعباس و در کمترین زمان ممکن اقدام کردند.
وی تصریح کرد : به موازات تعمیر و بهینه سازی پمپ آب گردشی بویلر واحد یک بخار، نشتیابی و رفع نشتی این واحد نیز توسط کارکنان خستگی ناپذیر و فداکار این واحد نیروگاهی در شرایط سخت تابستان و در زمان کوتاه انجام و به اتمام رسید.
محمودی خاطرنشان کرد: یکی از افتخارات نیروگاه در سالهای اخیر، خودکفایی در زمینه ساخت، تعمیر و بهینهسازی قطعات نیروگاهی است و این مهم در سایه حمایت از تولید داخلی در نیروگاه بندرعباس محقق شده است.