• امروز : سه شنبه - ۱۸ دی - ۱۴۰۳
کل اخبار : 2985اخبار امروز : 14
2
براساس اعلام مسئولین وزارت بهداشت؛

بندر لنگه آلوده‌ترین نقطه کشور به پشه آئدس است

  • کد خبر : 5042
  • 08 مرداد 1403 - 11:52
بندر لنگه آلوده‌ترین نقطه کشور به پشه آئدس است
معاون بهداشت وزارت بهداشت از بندر لنگه به‌عنوان آلوده‌ترین نقطه کشور درحوزه پشه آئدس یاد کرد و گفت: تعداد مبتلایان تغییر خاصی نداشته و باتوجه به گرمای هوا میزان تراکم کاهش پیدا کرده است.

به گزارش بشری، براساس اعلام مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ابتدای سال ۱۴۰۳ تا امروز /هشتم مرداد ماه/ ۱۵۲ مورد مثبت تب دنگی تشخیص داده شده است.

همچنین مطابق بررسی اپیدمیولوژیکی انجام شده برای بیماران، اکثریت موارد تشخیص داده شده سابقه سفر به کشور امارات متحده عربی داشته و در این کشور به بیماری مبتلا شده‌اند.

در ادامه این گزارش تاکید شده که ۱۳۰ مورد از مبتلایان سابقه سفر به کشور امارات، ۷ مورد سابقه سفر به پاکستان، یک مورد سابقه سفر به عمان و یک مورد سابقه سفر به کشور بنین (غرب آفریقا) داشته‌اند.

همچنین ۱۲ بیمار بدون سابقه سفر به خارج از کشور هستند که ۱۱ مورد در شهرستان بندرلنگه استان هرمزگان و یک مورد در شهرستان چابهار استان سیستان و بلوچستان تشخیص داده شده‌اند و انتقال محلی محسوب می‌شوند.

مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت اعلام کرده که به غیر از یکی از بیماران که دارای ملیت آفریقایی بوده، باقی بیماران دارای ملیت ایرانی هستند.

موارد مثبت وارده از خارج کشور عمدتا در استان فارس توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی گراش، لارستان، جهرم و شیراز تشخیص داده شده‌اند که این افراد دارای سابقه سفر به خارج از ایران بوده و در کشور دیگری به بیماری مبتلا شده‌اند.

این گزارش تصریح کرده که باقی موارد وارده از خارج کشور و دارای سابقه سفر به خارج، در دانشگاه‌های هرمزگان، بوشهر، قزوین، چابهار، زاهدان، شهیدبهشتی، ایران، گیلان، مشهد، قم، ایرانشهر و اصفهان شناسایی شده‌اند.

تاکنون یک مورد مرگ گزارش شده است و وضعیت عمومی سایر بیماران پایدار است.

در حال حاضر پشه آئدس اجیپتی در استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان (چابهار و کنارک)، بوشهر (عسلویه و کنگان) و آئدس آلبوپیکتوس در استان گیلان گسترش دارد.

در هفته سوم تیر ماه سال جاری نیز در شهرستان رامسر استان مازندران و شهرستان بیله سوار استان اردبیل، پشه آئدس آلبوپیکتوس گزارش شده است.

تب دنگی در ماه اخیر افزایش قابل توجهی نداشت

حسین فرشیدی هم گفت: باتوجه به مراقبت‌های صورت گرفته و کنترل ورودی‌های کشور، میزان مبتلایان به تب دنگی افزایش پیدا نکرده است.

بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد: خاطرنشان کرد: در فصل پاییز با کاهش دما و بارش‌های فصلی امکان افزایش پشه آئدس بویژه در مناطق آلوده وجود دارد که برای پیشگیری از این موضوع تهمیداتی در نظر گرفته شده است.

وی تاکید کرد: بهسازی محیط مهم‌ترین عامل در کاهش پشه است و از این رو باید مسئولین و مردم به آن توجه داشته باشند.

لینک کوتاه : http://boshrakhabar.ir/?p=5042

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.